Reality-profil mördad – slogs i huvudet med hammare

Tävlade om plastikoperationer – kan ha mördats av svartsjuk älskare

NÖJE

Kvinnan deltog i en omtalad realityserie där hon tävlade om plastikoperationer. Nu ska hon ha mördats av sin egen student.

Svartsjuka sägs vara motivet, rapporterar TMZ.

I helgen hittades den amerikanska dokusåpadeltagaren Lisa Marie Naegle, 36, död i Los Angeles.

Enligt källor till TMZ ska hon ha blivit slagen sju gånger i huvudet med en hammare.

Otrogen med student

Lisa Marie Naegle, som arbetat som lärare på en sjuksköterskeutbildning, var i lördags på en födelsedagsfest på en bar där hon mötte upp en av sina studenter, som hon uppges ha haft en affär med. När de lämnade festen ska Naegle ha förklarat för mannen att hon ville avsluta förhållandet, vilket fått den senare att tappa fattningen.

Efter att ha slagit ihjäl Naegle ska studenten ha tagit med sig kroppen hem. Naegle hittades senare av polisen på mannens bakgård, där hon begravts naken.

Erkänt mordet

Lisa Marie Naegle slogs ihjäl i närheten av en hamburgerkedja dit paret gått efter festen. Studenten påstod att han lämnat baren utan Naegle, men efter att Naegles familj konfronterat mannen med en övervakningsfilm där paret syns lämna stället tillsammans, ska han ha erkänt mordet.

Tävlade om att få plastikopera sig

Lisa Marie Naegle gjorde sig känd för den amerikanska tv-publiken när hon deltog i den omtalade realityserien ”Bridalplasty” från 2011. I serien tävlade tolv kvinnor om det perfekta bröllopet, och drömplastikoperationerna. För varje tävling deltagarna vann fick de göra ett nytt skönhetsingrepp de på förhand önskat sig.

ARTIKELN HANDLAR OM

Hollywood

Kändis