Rob Kardashian till sjukhus – Blac Chyna med och stöttade

Har misskött kosten under parets bråk – fick diabeteskrasch

avAndreas Hansson

Foto: BULLS
Rob Kardashian och Blac Chyna.

Han har misskött kosten under storbråket med fästmän Blac Chyna.

I dag tog sig Rob Kardashian själv till sjukhus med illamående – och stöttades på plats av fästmön.

Rob Kardashian åkte själv in till sjukhus under eftermiddagen, svensk tid, sedan hans diabetesproblem blossat upp, skriver TMZ.

Enligt realityprofilens läger har han misskött sin kosthållning under det turbulenta bråket med flickvännen Blac Chyna som nyligen lämnade honom och tog med sig deras gemensamma dotter Dream. Paret har sedan dess levt på olika håll.

Trotsade bråket

Trots det offentliga storbråket tog sig Chyna i ilfart till sjukhuset i Los Angeles. Kardashians mamma Kris Jenner tog sig också till sjukhuset i sällskap av pojkvännen Corey Gamble.

Några timmar senare lämnade Rob Kardashian sjukhuset, skriver TMZ. Hans diabetesproblem uppdagades i slutet av förra året efter några dagars illamående.

Började dejta i januari

Robert Kardashian och Blac Chyna har haft ett av- och påförhållande sedan de började dejta i januari. De förlovade sig i april och fick sedan dottern Drwam i november. Månaden därpå rasade sedan det offentliga bråket i sociala medier.

”Jag är färdig med det här. Hela året har jag tillbringat med att hjälpa Rob. Det är så sorgligt och patetiskt hur han kunde sjunka så här lågt – enbart för att mörka sina egna problem”, skrev Chyna i samband med att hon lämnade fästmannen för några veckor sedan enligt Entertainment Weekly.