K-Fed visste om graviditeten – före Britney

NÖJE

Stjärnan visste ingenting: ”Det är en stor chock”

Foto: Britney och mamma Lynne Spears.

Jamie-Lynne Spears, 16, är gravid. Storasyster Britney fick reda på nyheten samtidigt som alla andra – när tidningen OK släpptes.

– Det är en stor chock, säger en vän till People.

Enligt en källa till New York Posts nätupplaga visste till och med Britneys exman Kevin Federline om nyheten innan popstjärnan. Boven i det dramat är Britney och Jamie Lynns mamma Lynne, som står nära K-Fed.

– Kevin visste före Britney att Jamie Lynn är gravid. Faktum är att Lynne berättade det för Kevin i måndags, eftersom hon ville att Kevin skulle vara förberedd på när Britney fick reda på det. Kevin är säker på att Britney kommer flippa ur och skylla allt på sina föräldrar, säger uppgiftslämnaren till tidningen.

”Kommer döda henne”

Enligt andra källor har Jamie-Lynnes rådgivare försökt hålla henne undan storasysters inflytande. De är inte ovänner, men uppges inte ha haft mycket kontakt på senaste tiden.

– Det här kommer att döda henne, säger en vän till People.

– I slutändan kommer hon att vara ett stöd men det här är en stor chock.

Britney dementerade sent på onsdagskvällen att hon inte känt till graviditeten.

Enligt en uppgiftslämnare till TMZ.com ska stjärnan ha sagt att hon var sarkastisk när hon i går sa till reportrar att hennes syster inte var med barn.

Sedan nyheten om Nickelodeon-stjärnans graviditet blev känd har utgivningen av mamma Lynne Spears bok om föräldraskap skjutits upp - på obestämd framtid. Det bekräftar förlaget för People.

Boken skulle handla om hur det var att uppfostra döttrarna Britney och Jamie-Lynne i ett litet samhälle i Louisiana.

Nu är frågan hur barnkanalen Nickelodeon kommer att reagera på att en av deras största stjärnor är gravid. Hittills har de dock uttryckt sitt stöd för Jamie-Lynne.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!