Mode

Så tränar Victoria's Secret-modellerna

Av: 

Linnéa Sjölund

Från vänster: Lily Aldridge, Karlie Kloss, Adriana Lima, Candice Swanepoel och Bahati Prinsloo.
Från vänster: Lily Aldridge, Karlie Kloss, Adriana Lima, Candice Swanepoel och Bahati Prinsloo.

NÖJE

De tjänar miljoner på sitt utseende och är experter på att hålla kroppen i trim. För Shape magazine avslöjar nu Victoria's secret-änglarna Adriana Lima, Lily Aldridge, Candice Swanepoel och Chanel Iman hur de helst tränar.

Tona med pilates

Inte direkt en nyhet när det kommer till kändisträning men för Lily Aldridge är det pilates som gäller för att tona kroppen från topp till tå.

– Pilates påverkar hur hela kroppen känns, när jag är klar känns det som om jag har fått en massage.

Våga boxas

För Adriana Lima och Candice Swanepoel är det boxning som är hemligheten bakom deras tonade figurer. För Lima var det även boxningen som fick henne att tappa alla gravidkilona på rekordkorta sex månader. Tre pass i ringen varje vecka var vad som gjorde tricket!

Köp ett gummiband

Eftersom dessa eftertraktade supermodeller reser över hela världen på jobb kan det ibland vara svårt att få till en rutin. Därför har Candice Swanepoel alltid med sig ett gummiband. Det är litet och lätt och är dessutom enkelt att träna med. Win win helt enkelt!

Lyft vikter

Modellen Chanel Iman har tidigare kritiserats för sin väldigt smala figur och säger till Shape att hon har svårt att gå upp i vikt.

– Jag försöker att gå upp i vikt genom att dricka proteinshakes och spendera en hel del tid på gymmet. Där lyfter jag vikter med en personlig tränare tre gånger i veckan.

Victoria's Secret-ängeln Doutzen Kroes har även hon avslöjat regimen bakom hennes topptrimmade kropp.

ANNONS

Nu upp till 25% rabatt på träningskläder & skor hos Ellos. Inspireras av de senaste trenderna.

Extern länk från Ellos.se

Shoppa här!

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Mode