Klick!

Familjen får inte se ”Fifty shades of grey”

Av: 

Ann Edliden

NÖJE

Stjärnan skäms för sexet

Dakota Johnson har förbjudit familjen att gå och se den erotiska thrillern - på grund av sexscenerna. Och mamma Melanie Griffith kommer att göra sin dotter till viljes.

– Jag har inte sett filmen och jag tror inte att jag kommer göra det heller, säger Griffith.

Dakota Johnson, 25, spelar huvudrollen i ”50 shades of grey” som går upp på biografer runt om i världen lagom till Alla hjärtans dag. Nu avslöjar hon för Glamour magazine varför hon inte vill att familjen ska se filmen.

– Det är opassande. Jag vill inte heller att min brors kompisar som jag växte upp med ska se den. En del av mig tänker typ ”jag vill inte att någon ska se den här filmen”. Nej, jag skämtar.

Melanie Griffith, 57, har tidigare berättat att hon inte kommer att gå och se filmen.

– Dakota sa ”ni får inte komma, aldrig i livet”. Så vi kommer inte att gå. Men jag var på besök på inspelningsplatsen ett par dagar när de spelade in scenerna utan sex. Jag fick se ”Room of pain”, jag var inne och kollade in det, säger Griffith.

20 minuter sex

Filmen innehåller 20 minuter sex totalt av speltiden på 100 minuter. Och nu avslöjar även Jamie Dornan, 32, att han inte kommer att låta sin ettåriga dotter se filmen i framtiden.

– När min dotter är 18 så kommer jag inte föreslå att hon ska se sin pappa i ”Fifty shades of grey”. Men det kommer att finnas värre saker att skydda henne från än att se sin pappas rumpa på vita duken.

ANNONS EXTERN LÄNK

Jämför lån med Advisa – låna pengar enkelt och sänk din ränta.

Advisa

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Klick!