Mode

"Jag känner mig som vackrast i jeans och en vit t-shirt"

NÖJE

Supermodellen om sin favoritlook och den perfekta bloggen.

Bar Rafaeli
Bar Rafaeli

Hon har prytt omslag för Sports Illustrated, Elle och Harper's Bazaar och frontat exklusiva kampanjer för märken så som Garnier, Escada och True Religion. Möt Israeliska supermodellen Bar Refaeli.

Under Berlins modevecka  gick  Stylight Influencer Awards av stapeln. En gala som hyllar de bästa internationella modebloggarna. Med bland de nominerade fanns vår egen Anine Bing och i den stränga juryn satt supermodellen Bar Refaeli.

Foto: Splash

Vilken typ av bloggar föredrar du?

- Jag gillar när de har mycket bilder och lite text. När man gillar mode gillar man att titta på saker, det handlar om estetik, hur saker och ting ser ut. Det kan det vara trevligt att ha lite text och se bloggarens personlighet, vad de har att säga och vad de tycker om trender inom mode, men inte för mycket. Om det blir en hel historia är det för långt, och då läser jag hellre en bok.

Har du några favoriter?

- Chiara Ferragni från The Blonde Salad är en väldigt god vän och jag älskar hennes blogg.

Vad är det som gör en blogg riktigt bra då?

- De måste uppdatera den mycket, typ hela tiden. Folk med smartphones går in på nätet flera gånger om dagen, så den måste vara peppig, snabb och ha massor av bilder och uppdateringar.

Vad tar du på dig när du vill se fantastisk ut?

- Det är en svår fråga, för svaret är väldigt tråkigt! Det är ett par  boyfriendjeans från Maje med en vit Acne t-shirt, klackar och accessoarer. Det är då jag känner mig som vackrast, i jeans och en vit t-shirt.

Vilket plagg har du i flera versioner?

- Många! Jag köper många saker i fler olika färger, många Havianas till exempel. Men jag kan berätta att mina underkläder är alla likadana. Min pojkvän trodde en gång att jag bar samma underkläder varje dag, och jag sa helt enkelt nej, jag har 50 av samma par, alla ser likadana ut.

Klicka här om du vill veta mer om Stylight Influencer Awards.

Av: Stylight, Översättning och bearbetning: Beatrice Trodden

ANNONS EXTERN LÄNK

Sommar-rea hos Gina Tricot – upp till 70 % rabatt på sommarkläder!

Gina Tricot

Publisert:

Aftonbladet

/

Nöje

/

Mode

ÄMNEN I ARTIKELN

Mode