Hugh Hefner slutar med sex

NÖJE

Föredrar att spela domino med sina flickvänner

Foto: Hefner och hans playmates I dag får flickvännerna mest spela domino.

Hugh Hefner är trött på att ligga.

Den åldrade Mr Playboy föredrar att spela domino med sina playmates, uppger brittiska The Sun.

Foto: Poolparty Hefner omgiven av flickvännerna.

Hugh Hefner är känd för att ha gått till sängs med tusentals bystiga blondiner och för att arrangera hedonistiska fester på famösa Playboy mansion.

Åttio år gammal tycks Hefner ha tappat något av sin energi.

– Jag är trött på hanky-panky. Jag är fortfarande aktiv, men det är annorlunda. Jag gillar att spela domino med mina flickvänner, ska Hefner ha sagt enligt The Sun.

Tre flickvänner

Under sin glans dagar brukade Hefner ha mängder av flickvänner samtidigt. För tio år sedan skar han enligt uppgift ned antalet till tre. I dag delar han sin tid mellan 26-åriga Holly Madison, 32-åriga Bridget Marquardt och 21-åriga Kendra Wilkinson.

– Tja, eftersom vi lever tillsammans på The Mansion gör vi det mesta tillsammans. Du vet, vi spelar domino, ser på filmer och äter middag ihop, har Hugh Hefner sagt till Jay Leno.

Inbjudna gäster

Det händer att även andra playmates bjuds in att delta i dominospelandet.

– Livet är ganska normalt på Playboy mansion. Visst är det galna fester ibland, men det är inte så att folk går omkring nakna nätterna igenom. En natt när jag var där spelade jag domino med Hef och hans flickvänner, har Amanda Paige, playmate i oktober förra året, sagt till tidningen Cavalier Daily.

Karin Lindblom

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!