Michael Jacksons barn traumatiserade

NÖJE

"Det var en extremt känsloladdad återförening"

1 av 7 | Foto: Micael Jacksons barn Blanket, Paris, och Prince Michael.

Michael Jacksons barn är traumatiserade.

Efter att kontakten med deras farmor strypts har de blivit känslomässigt utpumpade.

– Blanket är mest traumatiserad, säger en källa.

Foto: TRAUMATISERADE Barnen Blanket, 10, Prince Michael, 15 och Paris, 14, drabbades nu hårt av släktfejden om pappa Michael Jacksons pengar. Stjärnans syskon Jermaine, Randy och Janet ska mot deras vilja försökt ta dem från sitt hem i södra Kalifornien för att komma åt dödsboet – barnens arv.

Katherine Jackson, 82, har haft vårdnaden om de tre Jacksonbarnen Paris, Prince och Blanket - i enlighet med Michael Jacksons testamente. Men nu har vårdnaden övergått till Tito Jacksons son, TJ, efter att Katherine Jackson försvann i en vecka i något som Paris beskriver som en kidnappning.

Tagit på psyket

Barnen är mycket fästa vid Katherine Jackson, och veckan utan henne har tagit hårt på deras psyke, rapporterar Radar Online. När hon återvände till familjehemmet i Kalifornien rann känslorna över.

– Det var en extremt känsloladdad återförening. Katherine var helt ovetande om att de försökt nå henne på telefon. Hon fick höra en helt annan version av vad som hänt den senaste veckan än vad hennes barn, Randy, Jermaine och Janet, berättat, säger en källa.

Blankets trauma

Barnen ska ha förklarat för Katherine Jackson att hon inte får vara borta så länge utan att höra av sig eftersom de blir alldeles för oroliga.

– Blanket var mest traumatiserad av att Katherine varit borta. De står varandra extremt nära och han var fullständigt vilsen utan henne, säger källan.