Melodifestivalen

PRESENTERAS AV

Skräcken: Ny olycka på scenen

Perrelli slog av tandflisa under repetitionen: Jag blir hämmad

Här är olyckan nära igen.

Efter gårdagens tanddrama är schlagerstjärnan rädd på scenen.

– Jag får inte smacka in i någon igen, säger hon.

Det fattas en flisa i Charlotte Perrellis högra framtand.

Det var strax efter lunch i går som schlagerstjärnan skulle repetera sitt nummer i scenkläder på arenan för första gången.

Men hon hann knappt sjunga refrängen av låten ”The girl”” innan olyckan var framme. En av körsångerskorna råkade slå till ­henne med mikrofonen – och slog av en flisa på högra framtanden med sin mikrofon.

– Jag blev rädd när det hände. Jag hörde hur det krasade och kände att jag måste till tandläkaren, ­säger Charlotte efter olyckan.

På genrepet ­inför publik i går kväll var olyckan nära igen. Perrelli var tvungen att parera för att inte tandincidenten skulle upprepas.

”Skaver lite”

– Jag kände mig hämmad. Jag får inte smacka in i någon och det var vid ett tillfälle jag kände en arm komma flygande, och då kände jag bara nej. Inte en gång till. Det kan bli en krock i morgon, men jag får ta det. Det är hopplöst, ­säger hon.

På grund av hennes späckade schema kunde ­inte stjärnan söka tandvård förrän i morse.

Hon kan inte låta bli att känna på jacket med tungan.

– Det skaver lite på underläppen. Jag försöker släppa det men jag är smått mör. Har tandläkartid tidigt på morgonen.

För första gången i går kväll ­kunde Charlotte Perrelli spana in konkurrensen.

Var imponerad

Bland andra Danny Saucedo, som precis som Perrelli har ett av tävlingens mest tekniskt avancerade nummer.

– Jag bara shit, vilket getingbo. Det är så bra nummer att jag blir helt knäckt. Det blir jättesvårt. Hur ska folk kunna rösta? Jag har ingen aning om hur det går, men det kommer bli så jämt.

Charlotte Perrellis nummer är en miljonsatsning och hon har en specialbeställd skärm på scenen som ska bli effektfull i tv-rutan.

Frågan är om det räcker.

– Det kommer att skrälla till ordentligt. Det är jättekul med supershower och avancerad teknik men jag tror att det finns andra ­artister som har seglat upp under veckan, säger programledaren Sarah Dawn Finer.

Konkurrenten Danny Saucedo hyllar Perrelli.

– Hon är cool, hon är grym, hon är en sån här ­artist som utvecklas med musiken och inte så här stannar upp och kör det hon gjorde för tio år sen, jag hoppas att jag själv blir en sån artist.

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN