Maria Montazami - vänner och fiender

avAnton Assarsson

NÖJE

Catfight när hemmafruarna tvingas ihop

Ny säsong. Gamla bråk.

Maria Montazami gör sin femte säsong i "Svenska Hollywoodfruar". Och den här gången ryker fruarna ihop betydligt oftare än innan.

I skottlinjen: Gunilla Persson.

– Jag förstår mig inte på hennes sätt att tänka, vi är som natt och dag, säger Maria Montazami.

Foto: Maria Montazami.

Hon är Sveriges mesta Hollywoodfru. Med sina fem säsonger i programmet står Maria Montazami ensam kvar sedan starten.

I kväll är det premiär, och under säsongen kommer fruarna umgås med varandra betydligt oftare än tidigare. Maria Montazami tycker att det har varit roligt, med undantag för mötena med Gunilla Persson, 52.

– Jag förstår mig inte på hennes sätt att tänka, vi är som natt och dag. Vi har ingenting gemensamt och vi tycker inte lika om någonting. Jag antar att hon har andra intressen.

Catfight att vänta

Isabel Adrian, 34, avslöjar att det gått hett till under inspelningen.

– Allt kommer väldigt naturligt, även dramatiken. Det blir mycket möten mellan fruarna och alla kommer inte överens. Så det blir lite catfight, eller ganska mycket faktiskt.

Det dyker även upp ett nytt ansikte i gänget. Margareta Svensson, 41, som under inspelningen är gravid med sin 81-åriga makes barn. Även hon vittnar om inte helt friktionsfria möten.

– Vi är ganska olika varandra skulle jag vilja påstå. Vi har olika personligheter.

Hittat ny vän i Mindy

Men allt är inte bittert och ondsint. Maria Montazami har också hittat en nya bästa vän, Mindy Bondurant, 49. Numera gör de allt tillsammans.

Hur är du som vän?

– Jag är rolig, lojal och snäll. Jag skulle gärna vilja vara vän med mig själv. Därför blev jag så glad när jag träffade Mindy, hon är exakt som jag.

Vad har programmet betytt för dig?

– Det har förändrat mitt liv. Det har öppnats så mycket möjligheter i Sverige, och det har hänt så mycket runt om kring. Men jag är samma människa som innan, mig själv har jag inte förändrats.

Fakta

Namn: Maria Montazami

Ålder: 46.

Familj: Man och fyra barn

Bor: Laguna Niguel, Kalifornien.

Yrke: Hemmafru och entreprenör

Aktuell: Säsong fem av ”Svenska Hollywoodfruar”

ARTIKELN HANDLAR OM