Stjärnan klar för Lindex

Publicerad 2014-03-05

Kate Hudson frontar kedjans vår- och sommarkampanj

Kate Hudson är Lindex nya ansikte utåt.

Den amerikanska skådespelerskan Kate Hudson blir Lindex ansikte utåt för vår- och sommarkollektionen som släpps den 19 mars.

– Vi är otroligt glada över att få samarbeta med Kate Hudson denna vår. Kate representerar vårt mode på ett perfekt sätt, både genom sin varma och sprudlande personlighet men också genom sin uppenbara känsla för stil, säger Johan Hallin, Concept & Marketing Director på Lindex.

Kate Hudson kommer att vara modell för sammanlagt tre kollektioner för kedjan och kommenterar själv samarbetet i ett pressmeddelande från den svenska modejätten.

– Det har varit kul att arbeta med Lindex i den här kampanjen. Plaggen är inspirerade av chict och bohemiskt mode, med en ledig passform kombinerad med viss struktur. Det är en mycket stark kollektion som jag tror att kvinnor kommer att älska.

Tidigare har även stjärnor som Reese Witherspoon och Penelope Cruz frontat kampanjer för Lindex. Nyligen avslöjades det att även H&M har lyckats knyta en stor stjärna till sin vår- och sommarkampanj.

ANNONS

Följ ämnen i artikeln