Hurley: Jag hade inte sex med Bill Clinton

Förnekar uppgifterna i den hemliga inspelningen

Jag hade inte sex med den mannen.

Skådespelaren Elizabeth Hurley bemöter nu den hemliga inspelningen som sägs bevisa att hon haft en sexaffär med Bill Clinton.

– Det är fullständigt osant, twittrar hon.

Radaronlines hemliga ljudinspelning sägs avslöja en hemlig sexrelation mellan Bill Clinton och ”Austin Powers”-stjärnan Elizabeth Hurley.

Där påstås skådespelaren Tom Sizemore avslöja att han gav Hurleys telefonnummer till dåvarande president Clinton under en exklusiv förhandsvisning av ”Rädda menige Ryan” i Vita huset.

Clinton ska genast ha kastat sig på luren.

”Det är din överbefälhavare”

– Elizabeth, det är din överbefälhavare. Lyssna, Elizabeth, detta är presidenten. Jag har inte tid för struntprat. Jag skyddar ständigt världen från kärnvapenkrig. Jag skickar ett plan som plockar upp dig, sa Clinton enligt inspelningen.

Hurley ska några timmar senare ha anlänt till Vita huset och eskorterats till ett avsides beläget rum i sällskap av presidenten.

Relationen ska enligt inspelningen sedan ha pågått ett helt år.

– Jag frågade Elizabeth om Hillary var ett problem. Hon svarade ”nej, de sover i separata sovrum”. Bill anförtrodde för Elizabeth att de älskade varandra men slutat ha sex med varandra sedan lång tid tillbaka och att de båda hade kärleksrelationer vid sidan av, säger den påstådde Tom Sizemore.

Slår tillbaka på Twitter

Detta ska ha utspelat sig 1998, precis efter Clintons relation med Monica Lewinsky och tre år efter att Hurleys fästman Hugh Grant tagits på bar gärning när han köpte sex av en prostituerad.

Nu slår Elizabeth Hurley tillbaka mot skriverierna om den påstådda relationen med Clinton.

”Hysteriskt fånig historia om mig och Bill Clinton. Fullständigt osant. I händerna på mina advokater. Gäsp.”, skriver hon på Twitter.

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN