Selena Gomez om kärleken till Justin Bieber

Nu bryter popstjärnan tystnaden om sina relationer

1 av 2 | Foto: Richard Shotwell / AP TT NYHETSBYR N
Selena Gomez.
NÖJE

HOLLYWOOD

I oktober bröt Selena Gomez med The Weeknd.

Nu bekräftar hon att hon har återförenats med expojkvännen Justin Bieber.

– Jag värdesätter personer som verkligen har påverkat mitt liv, säger hon.

Förhållandet med The Weeknd ska enligt uppgiftslämnare i veckotidningen People ha gått under på grund av hans turnéschema och hennes inspelningsåtaganden inför Woody Allens kommande film.

I magasinet Billboard tacklar hon ryktena som florerat kring parets brytning.

– Det jag är verkligt stolt över är att det är sån vänskap mellan mig och The Weeknd. Jag har aldrig upplevt något sånt i mitt liv. Vi satte punkt som bästa vänner.

– Genuint handlade det om uppmuntran och omtanke om varandra, och det var rätt mäktigt för mig.

När det gäller återföreningen med Bieber blir hon mer vag.

Duon har haft ett förhållande till och från sedan 2010.

– Jag är 25. Inte 18 eller 19. Tidigare kunde jag tvinga något som inte var rätt. Men det betyder inte att jag slutar bry mig om personen.

Hon kommenterar dock inte uppgifterna i veckotidningen Life & Style, där det heter att duon flyttat ihop och att Bieber bor hos henne.

Stod naken

Kärleksvändningarna torde dock komma långt ner på skalan i jämförelse med hennes hälsoproblem. I somras tvingades hon till en njurtransplantation.

– Det var mycket jobbigt i början, säger hon om ärren efter operationen.

– Jag minns att jag stod helt naken och tittade mig i spegeln och tänkte på alla saker jag brukade gnälla över. Det var bara, ”Varför?”.

Sångerskan uppger också att det brukade finnas någon i hennes liv som pekade på allt det hon inte gillade med sin kropp. Sedan dess har hon fått bättre självförtroende.

– För mig kunde det handla om mina ögon, mitt runda ansikte, mina öron, mina ben, mitt ärr. Jag har inte perfekta magmuskler, men det känns som om jag är skapad på ett underbart sätt.

ARTIKELN HANDLAR OM