Mode

Gynning ut, Fröling in

Av: 

Nina Johansson

NÖJE

Carolina Gynning gjorde succé som badklädesflicka för företaget Abecita förra året, nu byts hon dock ut. Mot mamma och dotter Fröling.

Att ha Carolina Gynning som modell för baddräkter var ett smart drag för Abecita. Försäljningen ökade med 20 procent under våren, mycket tack vare de Varga-flicka-doftande bilderna på Gynning. Nu byts hon dock ut.

Många kriterier

– Samarbetet mellan abecita och Carolina Gynning var väldigt lyckat för bägge parter. Vi har därefter sett oss efter en självmedveten och livsbejakande person med en stark, varm och feminin personlighet, och som är både attraktiv och samtidigt seriös, säger Monica Sjösvärd, affärsområdeschef på Abecita

Tjejen som motsvarade Abecitas alla kriterier är Tilde Fröling. I maj kommer kampanjbilderna där Tilde poserar i underkläder, badkläder och nattkläder. Även mamma Fröling, Ewa, är med i kampanjen.

– Idén att ha med Ewa kom när vi pratade med Tilde. De har ett fint samarbete och är båda väldigt massmediala, säger Monica Sjösvärd till tidningen Resumé.

ANNONS EXTERN LÄNK

Jämför lån med Advisa – låna pengar enkelt och sänk din ränta.

Advisa

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Mode