Mode

Naturligt rufs

NÖJE

Så fixar du en läcker avslappnad frisyr och en klassiskt naturlig makeup!

AV: Linda Gradin FOTO: Sara Ringström Modell: Frida/Mikas

1 Grunda med en ljus skugga på ögonlocket.

2 Applicera sedan en svart skugga och tona upp i globlinjen och längs fransraden. Måla inte för långt ut, utan håll ögonskuggan innanför fransraden. Markera ögonformen med en svart kajalpenna. För att få den svarta linjen att sitta bättre, fixera med mer ögonskugga.

3 Tona under ögat hela vägen fram till ögonvrån. Var noga så att det inte blir en skarp kant mellan ögonskuggan och huden.

4 Lägg ett tunt lager vaselin på läpparna och välj en ljus, matt färg på läppstiftet.

1 Börja med håret längst bak i nacken. Gör en bena från örats nedersta del i en rak linje till andra sidan. Klipp till en slinga löshår så att det passar in kant i kant med benan.

2 Limma fast löshåret i benan.

3 Föna fästet för att få klistret att fästa bättre.

4 Spreja håret med en skyddande värmesprej. Gör sedan lockar genom att linda hårslingor utanpå locktången. Lämna de fem sista centimetrarna så att håret inte blir för lockigt.

5 Fäst ytterligare två till tre slingor med löshår på bakhuvudet, med en till två centimeter breda mellanrum mellan benorna.

6 Locka håret mellan varje ny bena.

7 Dags för sidorna. Gör på samma sätt som i nacken, men låt benorna gå ner en aning över bakhuvudet. Var noga med att mäta ut hur lång löshårsslingan ska vara innan du limmar fast den.

8 Locka håret mellan varje bena.

9 När allt löshår är på plats, separerar du lockarna med fingrarna och tuperar lätt med en filtborste för att få volym. Spreja med ett mjukt hårsprej.

ANNONS

REA hos Hemtex! Köp bästsäljande produkter med upp till 50% rabatt.

Extern länk från Hemtex

Köp här!

Publisert:

Aftonbladet

/

Nöje

/

Mode

ÄMNEN I ARTIKELN

Mode