Foppa föll pladask på modeshow

1 av 2 | Foto: Magnus Wennman
Peter ”Foppa” Forsberg snubblade på fullsatt visning.
NÖJE

Det har skrivits spaltmeter om Peter "Foppa" Forsbergs skador på isen. Men hans eventuella OS-spel höll faktiskt på att stoppas av en olyckshändelse under modeveckan i New York.

Stjärnan snubblade på en stolsrad på Babyphats fullsatta visning och föll handlöst framåtstupa. Han tog smällen på samma sätt som han gör i rinken, med sammanbiten min. Den här gången fick han dock inte hjälp upp av en lagkamrat, utan av en svensk frilansjournalist, Robert Andersson.

Stone vill porrstämpla sin film

Sharon Stone, 47, blev världsberömd när hon blottade det som hälften av världens människor har. Nu gör hon det igen, i den ännu mer vågade "Basic instinct 2".

Redan nu står det klart att filmcensuren i USA lär aktivera en stor sax i många av scenerna. I alla fall om uppföljaren ska släppas igenom.

Själv föredrar Stone en annan lösning, enligt devisen "Lite uppmärksamhet skadar aldrig":

- Jag hoppas den porrstämplas.

Stjärnorna växer – på bredden

Matthew McConaugheys tvåsamhet med Penelope Cruz måste innehålla middagar med feta såser.

Skådespelaren som utsetts till världens sexigaste man har gått upp i vikt. Och, som en beundrare rapporterar efter att ha stött på honom på ett hotell i helgen: "Allt tycks ha satt sig på häcken."

Samtidigt ryktas det att Penelopes mage växer - men det skulle bero på att stjärnan är gravid.

JA

Berömmet för Kjell Erikssons deckare "Prinsessan av Burundi" bara fortsätter. Efter USA Todays hyllning stämmer LA Times in och kallar historien "Svenska CSI".

NEJ

Harrison Ford tycks ha tappat sin magiska touch. Han sågas för ett trött porträtt av en standarhjälte i "Firewall".

Magnus Sundholm

ARTIKELN HANDLAR OM