Kate Hudson

Bill Hudson säger upp kontakten med barnen

Av: 

Natalie Demirian

NÖJE

Vill aldrig se Oliver och Kate Hudson igen

Bill Hudson säger upp kontakten med sina barn.

Det är Oliver Hudsons hårda ord på fars dag som gjorde att han nu bryter helt med både Oliver och dottern Kate Hudson.

– Jag hade fem biologiska barn, men nu anser jag mig vara far till tre. Jag erkänner inte längre Oliver och Kate som mina egna, säger han enligt Us Weeky.

Skådespelaren Oliver Hudson, 38, son till Goldie Hawn, 69, och bror till Kate Hudson, 36, la upp en bild på Instagram på fars dag.

Där syns han som barn, tillsammans med Kate, och deras biologiska pappa Bill Hudson, 65.

Men i stället för det klassiska ”grattis på fars dag” skrev Oliver följande: ”glad övergivningsdag”.

Efter att Goldie Hawn och Bill Hudson skiljde sig 1980 blev hon 1983 tillsammans med Kurt Russell, 64, och de har uppfostrat barnen tillsammans.

”Gjorde mitt bästa”

Nu berättar Bill Hudson om sin sida av historien, skriver Us Weekly.

– När vi gjorde slut hade hon (Hawn) aldrig ett dåligt ord att säga om mig. Men när Kurt kom in i berättelsen ändrades historien och jag blev den stora stygga vargen. Jag brukade fråga henne ”Goldie, varför baktalar du mig och säger att jag är en frånvarande pappa när det inte är fallet? Hon brukade skratta och säga ”Bill, du vet att det blir en bättre story”.

”Dolk i hjärtat”

Bill Hudson säger att han gjorde sitt bästa för att stanna kvar i barnens liv i flera år, men att han blev motkämpad av Goldie Hawn. Och Olivers Instagraminlägg blev droppen som fick bägaren att rinnna över.

– Det var som en dolk i hjärtat. Om han vill ha mig ut ur deras liv så har han lyckats. Jag vill inte se någon av mina äldsta barn någonsin igen. Det är över.

Säger upp kontakten helt

Både Oliver och Kate delade i stället foton med Kurt Russell på fars dag.

– Jag säger nu öppet till dem att jag släpper dem fria. Jag hade fem biologiska barn, men nu anser jag mig vara far till tre. Jag erkänner inte längre Oliver och Kate som mina egna. Jag vill be dem att sluta använda namnet Hudson. De är inte längre en del av mitt liv. Olivers Instagraminlägg var en illvillig och ond attack. Han är död för mig nu. Som Kate. Jag sörjer deras bortgång trots att de fortfarande går här på jorden.

Bill har döttrarna Emily, Zachery och Lalania Hudson från två andra förhållanden.

ANNONS

Lyko ger dig allt inom skönhet – just nu till superpriser! Winter Sale.

Extern länk från Lyko SE

Handla nu

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Kate Hudson

Goldie Hawn

Klick!