Hollywoodfrun trakasseras med bilder på nakna penisar

avTorbjörn Ek

Publicerad:
Uppdaterad:

Får massor av nakenbilder efter kravet om könshår: ”Vågar inte gå ut”

1 av 3 | Foto: BJÖRN LINDAHL
Åsa Vesterlund, 40, sextrakasseras på Facebook.

Åsa Vesterlund, 40, sextrakasseras på Facebook.

Svenska män skickar bilder på sina erigerade penisar till Hollywoodfrun.

– Man blir ju scarred for life, det är ju därför man inte vågar ut på gatan, säger hon.

Åsa Vesterlund är lätt chockad när Nöjesbladet träffar henne i sin hotellsvit i Stockholm. Hennes mobil har fyllts med nakenbilder från svenska män den senaste veckan.

– Sen jag började med tv har jag alltid fått meddelanden från killar som vill bjuda ut på fika, men det här är nåt helt annat. Jag trodde det var ett skämt men sen fortsatte det. Tänk dig man sitter på en middag och så kommer värsta bananen upp på skärmen, så här kan man ju inte ha det, säger hon.

”Chiquita”

Det började efter att hon tillsammans med Hollywoodfru-kollegan Caroline Grane, 37, diskuterat rakat kontra orakat i ett avsnitt av ”Svenska Hollywoodfruar” på TV3. Åsa Vesterlund konstaterade att hon inte kunde umgås med någon som inte rakade sitt kön.

– Det började komma porrbilder, massa karlar som skickade på paketet och alltihop och skrev ”Kolla, jag har rakat mig för dig, kan jag få bjuda ut dig” och ”Vad tycker du om det här?”. Jag menar hela paketet, när de ligger och står och på gymmet och drar ner och visar, säger hon.

Svenska män har använt Facebook för att skicka bilderna till Hollywoodfrun.

– Den här hårvaxningsgrejen har spårat ur. ”Jag har rakat bröstet för dig” och så står de där och spänner sig eller visar hela bananen. Ordet chiquita har fått en helt ny innebörd för mig.

”Finns många galningar”

Nu är hon orolig över att männen som sextrakasserat henne över nätet ska söka upp henne i verkligheten.

– Jag blockar naturligtvis, men man blir ju scarred for life, det är ju därför man inte vågar ut på gatan, tänk om mister chiquita-mannen kommer efter en, säger hon.

Än har det inte gått så långt att hon behövt polisanmäla någon.

– Det finns många galningar, man blir ju lite förskräckt, men bara jag slipper se dem så. Om jag känner mig hotad på riktigt så ber jag TV3 om hjälp med sånt, men jag tror att det här kommer gå över, säger hon.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM