Stjärnan utsatt för gas-attack under inbrott

”Top-Gear”-stjärnan Richard Hammond med familj utsattes tidigare under sommaren för ett inbrott, det berättar stjärnans fru.

Familjen med vänner hyrde en villa i södra Frankrike och under natten sövdes de ner med gas – och då slog tjuvarna till.

Före detta ”Top Gear”-stjärnan Richard Hammond utsattes nyligen för ett spektakulärt inbrott under en semesterresa till frankrike, det berättar stjärnans fru om nu.

Familjen hade tillsammans med femton vänner hyrt en villa i Saint Tropez, och någon gång under vistelsen fyllde tjuvar deras hus med gas vilket fick dem att de tuppa av.

Flera hus i området utsatta för inbrott

När de vaknade till på morgonen upptäckte de att deras plånböcker och väskor tömts på pengar och att tjuvarna även letat igenom villan efter fler värdesaker. Även personliga ägodelar som exempelvis klockor saknades.

Senare visade sig att även grannarna råkat ut för samma sak, vilket fick dem att kontakta polisen för att utreda brottet.

Historien fick dock ett lyckligt slut då tjuvarna hade fångast på en övervakningskamera och kunde gripas inom två dagar efter chockinbrottet. Att göra inbrott genom att söva ner de boende och ta deras ägodelar är någonting som sker av och till i området där rika turister bor.

Publisert: