Sofie Prydz berättar om svartsjukan

Maken reser över världen: ”Jäkligt tufft för förhållandet”

avTorbjörn Ek

NÖJE

Jobbet som DJ tar honom över hela världen.

Nu berättar Sofie Prydz om svartsjukan och hur maken Erics arbete och resor påverkar deras äktenskap.

– Det är jäkligt tufft för förhållandet, säger hon i ”Svenska Hollywoodfruar – i fokus” på Viafree.

Eric Prydz, 42, har haft världen som sin arbetsplats sedan megahitten ”Call on me” 2004.

Men det ständiga resandet har satt sina spår hos familjen.

Tillsammans med sin fru veterinären Sofie, 36, har han två barn. Sofie som är en av profilerna i årets säsong av ”Svenska Hollywoodfruar” berättar om hur Erics arbete och långa perioder borta från hemmet påverkar familjen.

1 av 2 | Foto: Björn Larsson Rosvall/TT
Eric Prydz.

”Så himla van vid det”

– Vi har alltid, sen han och jag träffades haft den här typen av upplägg. Antingen har vi haft distansförhållande eller så har han rest väldigt mycket, säger Sofie Prydz i ”Svenska Hollywoodfruar – i fokus” på Viafree.

– För oss är det vårt vanliga liv, jag är så himla van vid det. Det är självklart tråkigt, speciellt när han är borta väldigt länge. Under sommaren kan vi ibland inte ses på en månad eller till och med längre. Det är jäkligt tufft för förhållandet, säger hon.

Programledaren Susanne Nyléns frågar om hur det är med tilliten hos paret, med tanke på Eric Prydz ständiga resande och stjärnstatus, och det får Sofie att öppna upp om svartsjukan:

”Inte tid att luska”

– Innan vi fick barn då kunde jag känna att det var jobbigt. Man var in och tittade på bilder, det är alltid tjejer han blir fotad med. Men åh vad jag har släppt det där nu, jag har inte tid att luska reda på grejer. Jag har inte tid att… Jag har barnen, jag har min karriär så tilliten finns där. Jag tänker inte ens på det. När han är borta då är han bara inte här, säger hon i ”Svenska Hollywoodfruar – i fokus”.

”Svenska Hollywoodfruar – i fokus” med Sofie Prydz finns tillgängligt för streaming på Viafree från tisdag 2 oktober.

Vem är din favorit? 00:42
ARTIKELN HANDLAR OM