Nu kommenterar Depps läger skilsmässan – efter Heards pengakrav

avAndreas Hansson

Publicerad:
Uppdaterad:

Kräver stjärnan på underhåll efter ettåriga äktenskapet

1 av 5

De var gifta i ett år.

Nu ligger Johnny Depp och Amber Heard i strid om pengar – och Depps läger kommenterar för första gången skilsmässan.

– Förhoppningsvis kan detta korta äktenskap upplösas snabbt, skriver de till E! online.

Nu kommenterar Johnny Depps läger för första gången stjärnans skilsmässa från Amber Heard, 30, en uppsättning av hymens band som höll i ett år och tre månader.

Paret ska ha haft ett turbulent år, vid Heards 30-årsfirande i april fanns Depp inte med. I måndags lämnade hon in skilsmässoansökan, tre dagar efter att hans mamma dött.

Anlitat kändisadvokat

”Med tanke på den korta tiden de var gifta och hans tragiska förlust av sin mor nyligen, kommer Johnny inte svara på någon av de oanständiga påhittade historierna, skvallret, desinformationen och lögnerna om hans privatliv”, skriver lägret i ett uttalande till E! online.

Heard begär underhåll, en ersättning som vanligtvis ges när en av parterna varit hemma med barn medan den andra arbetat. Paret har dock inga barn, Johnny Depp ansöker nu om att slippa betala några pengar och har enligt TMZ anlitat kändisadvokaten Laura Wasser, som även representerar Khloe Kardashian i skilsmässan från Lamar Odom, i förhandlingarna.

”Upplösas snabbt”

”Förhoppningsvis kan detta korta äktenskap upplösas snabbt”, skriver Depps representanter till E! online.

Depp och Heard möttes under inspelningen av filmen ”The Rum Diary” 2011. Han har sedan tidigare två barn med Vanessa Paradis, exparet separerade 2012.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM