Kardashian-exet blev galen av svartsjuka efter miljonmatch i biljard

Av: Niklas Ornerud

Publicerad:
1 av 3 | Foto: AP
Scott Disick.

Kourtney Kardashians ex-partner Scott Disick blev vansinnig av svartsjuka på nyårsafton.

Anledningen: Hans flickvän Sofia Richie ska ha pratat med sitt ex, Formel 1-världsmästaren Lewis Hamilton, när denne spelade en miljonmatch i biljard i vinterparadiset, Aspen, USA.

– När Scott såg dem prata gick han bärsärkagång och blev galen, säger ett vittne till sajten Page Six.

Det blev inget gott slut på året för Scott Disick och Sofia Richie. Kändispartet åkte till lyxorten Aspen, i USA, för att fira in det nya året.

Väl där tog firandet en olycklig vändning.

Richies ex, motorvirtuosen Lewis Hamilton, var på samma fest. Han spelade ett parti biljard mot oljearvingen Brandon Davis. När helvetet brakade lös.

Spelade om 810 000 kronor

Insatsen i biljardomgången ska ha varit hisnande 810 000 kronor, men det var inte det Scott Disick reagerade så starkt på, utan att Richie och Hamilton pratade med varandra.

– När Scott såg dem prata gick han bärsärkagång och blev galen. Han var väldigt svartsjuk och krävde att de skulle lämna festen direkt, säger ett vittne till Page Six.

Disick och Richie som är ganska nya i sin relation, de sågs första gången tillsammans som ett par i Miami i september, gick från fest till fest och ska enligt vittnet inte ha varit medvetna om att Hamilton skulle befinna sig där.

Men trots svartsjukebråket ska paret kämpa vidare. Enligt Daily Mail är paret nu tillbaka i Los Angeles och sågs så sent som i går ute på en romantisk sushidate.

Tonas ner av advokat

För Page Six tonar också Lewis Hamiltons advokat ner nyårsbråket.

– Mister Hamilton var i Aspen över nyår, men det var ingen svartsjuka, inget bråk, och inga problem. Det var snarare, som fröken Richie själv har bekräftat, ett helt vänskapligt och hövligt meningsutbyte. Alla påståenden om motsatsen är falska.

Publicerad:

LÄS VIDARE