Carola: Därför hade jag inte sex – på 14 år

Ville vänta på ”the man”

avCaroline Hougner, Emelie Anderberg

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 4

Tumörerna i underlivet var överallt.

När läkaren tycker att det är konstigt att hon inte har märkt något avslöjar Carola Häggkvist att hon inte har haft sex på 14 år.

– Jag hittade inte mannen jag ville gifta mig med, förklarar hon i programmet ”Renées brygga” i kväll.

Tillsammans med komikern Måns Möller, 41, och skådespelaren Krister Henriksson, 70, gästar Carola Häggkvist, 50, ”Renées brygga” i kväll - och det går från skratt till djupaste allvar.

Redan vid första ögonkastet är intimiteten tydlig mellan Carola och Krister när de hälsar på varandra inför färden ut till ön.

Programledaren Renée Nyberg, 50, som snappat upp förtroligheten undrar om de har setts förut.

Då avslöjar Krister att de faktiskt haft en historia. Innan han fortsätter vänder han sig mot Carola och frågar om hon förstår vad han tänker berätta. Hon vet precis och blir allt mer generad när han tar till orda.

Pratade halva natten

– Ja, asså … det är något som hade kunnat bli … ett väldigt bra rykte, skulle jag vilja säga. Det var fantastiskt för det var första gången jag träffade Carola och vi bodde på hotell i Göteborg, berättar Krister som kommit dit sent på kvällen.

Det hade även Carola och de träffades i receptionen. Utan vidare introduktion hade den unga sångfågeln frågat om skådespelaren hade minibar på rummet. Något överrumplad hade han bjudit med henne upp. De hade pratat och det blev sent, halv två, halv tre på natten.

Krister upprepar gång på gång hur makalös han hade upplevt Carola, som öppnat sig och berättat om allt. Nästa morgon vaknade han och upptäckte att hon glömt sin handväska på hans säng. En prekär situation, insåg han, eftersom båda skulle drabbas av ryktesspridning om det hela blev känt.

Carola själv kommenterar det hela med att Krister är en sådan man som ”bara har det”.

”Det var respekt”

När Renée Nyberg senare i programmet är ensam med Carola och undrar hur hon egentligen mår, berättar sångerskan om den omfattande operation hon tvingats göra, efter att läkarna upptäckt att hon hade massor av myom, som är godartade tumörer, i livmodern.

– Jag är lite skadad i kroppen och är inte i den form som jag skulle vilja vara. Jag har opererat min mage, tagit bort min ena äggstock och tagit bort liv­modern, säger Carola.

Läkaren tyckte det var märkligt att hon inte hade märkt något.

– Doktorn frågade: Men har du inte känt det när du haft sex? Men jag har faktiskt inte legat med någon på … 14 år. Jag väntade på ”the man”. Det går, även om du dejtar Kicken, skrattar Carola och tycker att det är komiskt med tanke på alla rykten: ”Ni skulle bara veta hur det egentligen är. Men det var fint, det var respekt”.

Nöjesbladet har sökt Carola Häggkvist utan framgång.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM