Bianca Ingrosso

Bianca Ingrossos ord efter aborten: Gemensamt beslut

”Ingen förtjänar någon form av kritik eller hat kring detta”

Av: 

Rosanna Berg

NÖJE

I ”Wahlgrens värld” berättade Bianca Ingrosso om abortplanerna.

Nu vill hon förtydliga att det var hennes och Phillipe Cohens gemensamma beslut och ingenting annat.

”Till slut visste vi båda två vad som var det bästa för oss och det pratade vi två igenom tillsammans”, skriver hon i ett inlägg på Instagram.

I ett avsnitt av ”Wahlgrens värld” som redan finns att se på Dplay berättar Bianca Ingrosso, 25, att hon är gravid och att hon troligtvis kommer att göra abort. Nu berättar hon om det tuffa beslutet i ett inlägg på Instagram.

”Känslor, tvivel och svåra beslut”

”Det som sänds i Wahlgrens värld nu är som vanligt en bråkdel av vad som egentligen händer hemma i det verkligen livet utan kameror”, inleder hon.

Hon berättar vidare att hon blev gravid trots preventivmedel och att det blev en prövning för dem med ”känslor, tvivel och svåra beslut”.

”Otroligt viktigt att poängtera är att jag inte blev tvingad till något och att det var ett gemensamt beslut mellan mig och Phillipe”, skriver hon.

Bianca Ingrosso.

Gemensamt beslut

Beslutet bottnade inte i att de inte kände sig redo skriver hon.

”Vi båda två känner att vi hade varit redo för utmaningen som föräldrar, men tyvärr inte tillsammans där och då på grund av många olika faktorer”.

Hon skriver ännu en gång att det var ett jobbigt beslut som de tog gemensamt.

”Efter många jobbiga men också väldigt mogna och förnuftiga samtal så kändes detta som det rätta för oss. Ingen förtjänar någon form av kritik eller hat kring detta. Till slut visste vi båda två vad som var det bästa för oss och det pratade vi två igenom tillsammans”.

”Hjälpa någon annan ung tjej”

Anledningen till att Bianca Ingrosso valde att dela med sig av den svåra tiden i programmet var för att ”möjligtvis hjälpa någon annan ung tjej eller kvinna som går igenom samma”.

”Det är alltid kvinnans beslut när det gäller detta. Det var vi båda överens om sedan start och hade jag valt en annan väg så hade han funnits där för mig i det”, avslutar hon inlägget.

ANNONS

Beställ muminmuggen Fiske lagom till Mumindagen - nu till rabattpris hos Nordic Nest!

Extern länk från Nordic Nest

Köp muminmuggen här!

Publisert:

LÄS VIDARE

Bianca i tårar över hatet: ”Mår verkligen inte bra”

ÄMNEN I ARTIKELN

Bianca Ingrosso

Wahlgrens värld

Abort