Suzana fick lämna ”Robinson”

”Inte okej att dra ned sin lagkamrat”

avAlex Hartelius

Det blev Suzana Dahlhjelm som fick lämna ”Robinson” i kvällens avsnitt.

Och under örådet rök hon ihop med deltagaren Mathias Kristoffersson.

– Jag tycker inte det är okej att man drar ned sin lagkamrat, säger hon i programmet.

Suzana Dahlhjelm har haft en turbulent vistelse på robinson-ön. I ett tidigare öråd har hon berättat om hur hon känt sig utfryst och hånad av andra lagmedlemmar.

När programledaren Anders Öfvergård under kvällens öråd frågar om hon fortfarande upplever det som att hon blir mobbad svarar hon:

– I dag hände en sak som jag inte tyckte om och som gjorde mig både förbannad och ledsen. Jag tycker inte det är okej att man drar ned sin lagkamrat, säger Suzana i programmet.

Händelsen som Suzana refererar till var tävlingen som ägde rum tidigare under dagen, där deltagarna skulle klamra sig fast vid en träpelare så länge som möjligt. Den deltagaren som släppte taget först fick lämna ”Robinson” och Suzana upplevde det som att deltagaren Mathias Kristoffersson försökte psyka henne till att släppa genom att påpeka hur tungt det såg ut.

– Den enda som fick höra det var jag, säger Suzana under örådet.

1 av 5 | Foto: TV4
Några av ”Robinson”-deltagarna under kvällens öråd

”Tappade fokuseringen totalt”

Mathias säger att han upplevde det som att Suzana inte såg ut att ha det helt lätt och att det var därför som han frågade. Men enligt Suzana handlade det om att få henne att tappa fokus.

– Jo, det var jättelätt. Men jag hade blanka gympabrallor på mig och du stressade mig när du sa så. Jag tappade fokuseringen totalt och tänkte ”Nu skiter jag i det här”.

Samtidigt hymlar inte Mathias om att han gärna hade sett att det var Suzana som fick lämna ”Robinson” efter tävlingen.

– Hade jag fått som jag ville så hade du ramlat ner. Samtidigt är jag glad att det inte blev så. Det gör det mycket lättare att bestämma vem jag ska rösta på i kväll, kontrar Mathias.

Nöjesbladet har varit i kontakt med Suzana Dahlhjelm som säger att hon inte sett kvällens avsnitt och därför inte vill kommentera händelsen.

”Robinson” sänds söndag till torsdag i TV4 och TV4 Play.

ARTIKELN HANDLAR OM