Karin Laserow hoppar av ”Bytt är bytt”: ”Självklart tråkigt”

Renée Nyberg och Karin Laserow i en tidigare säsong av ”Bytt är bytt”.
Renée Nyberg och Karin Laserow i en tidigare säsong av ”Bytt är bytt”.

Karin Laserow kommer inte att medverka i den kommande säsongen av ”Bytt är bytt”.

Anledningen är coronasituationen.

”Självklart är det tråkigt och inte utan saknad”, säger hon.

Antikexperten Karin Laserow, 70, har varit med i TV4:s ”Bytt är bytt” tillsammans med programledaren Renée Nyberg, 54, sedan starten 2014.

Men i den sjunde säsongen, som spelades in tidigare i sommar och får premiär i höst, blir det en annan antikexpert i studion. Vem det blir är ännu inte känt.

”På grund av väl kända omständigheter runt covid-19 så kunde jag inte medverka som vanligt i årets säsong. Självklart är det tråkigt och inte utan saknad. Våra inspelningar är alltid enormt roliga, de föremål jag får möjlighet att ge liv och de reaktioner som kommer från alla tittare är helt underbara”, säger Karin Laserrow i ett pressmeddelande.

Renée Nyberg och Karin Laserow
Renée Nyberg och Karin Laserow

”Tvingats tänka om”

Hon fortsätter:

”Men, vi måste alla ta vårt ansvar och hantera pandemi-situationen på bästa sätt, så från mitt sommarskåne vill jag bara önska Renée och hela teamet bakom ’Bytt är bytt’ en fantastiskt framgångsrik höst”.

Johan Janrell, exekutiv producent TV4, säger i pressmeddelandet:

”Karin Laserow är en stjärna och det är mycket tack vare henne som ’Bytt är bytt’ älskas av så många. Givet den pågående pandemin har vi tvingats tänka om kring årets inspelningar och vi är glada över att ändå kunna erbjuda tittarna en ny, härlig säsong av ’Bytt är bytt’ i höst”.

Rockbjörnen

PODD Därför har coronastödet till kändisarna kritiserats

Under våren så har man som kulturarbetare kunnat ansöka om stöd hos staten för bland annat förlorad inkomst. Aftonbladet Nöje har nu granskat vilka som får ta del av det statliga stödet. Flera svenska kändisar har fått ta emot pengar vilket har kritiserats hårt i både sociala medier och vanlig media. Vad innebär stödet från staten och varför får vissa artister och skådespelare som redan har miljonbelopp i sina företag stödet?

 
Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify
 
Eller ⬇️ Klicka på Lyssna-knappen

Publisert:

LÄS VIDARE