Love Island (tv-program)

Realitystjärna blind – ögat delades i två av champagnekork

Av: 

Maria-Elena Zelaya

NÖJE

Den brittiska realitystjärnan Theo Campbell, 28, har förlorat synen på höger öga efter en champagneolycka. Enligt läkarna är chansen att han återfår synen igen mycket liten.

– Om någon vet vart jag kan hitta coola ögonlappar säg till, skriver han i ett Instagraminlägg.

Det var förra helgen som realitystjärnan Theo Campbell, känd från den brittiska versionen av ”Love Island”, befann sig på Ibiza, Spanien, med 24-åriga flickvännen Kaz Crossley.

Paret var på fest när någon öppnade en champagneflaska – vars kork flög rakt in i Theo Campbells högra öga. Ett vittne säger till BBC att människor fick panik och började skrika när de insåg vad som hade hänt.

– Det såg ut som att ögat exploderade, säger ett vittne till BBC.

Ett öga kvar

Realitystjärnan fick akut föras till sjukhus där det konstaterades att champagnekorken delat det högra ögat i två.

Med två operationer kunde ögat räddas men enligt läkarna är chansen att Campbell återfår synen mycket liten.

Vem hade trott att en champagnekork skulle bli mitt slut. Men jag har fortfarande ett öga kvar som kan se positivt på saker”, skriver Theo Campbell i ett Instagraminlägg.

Inspiration

Så fort paret får klartecken från läkarna i Spanien väntas de flyga tillbaka till England där ögat kommer att undersökas igen.

Flickvännen Kaz Crossley, även hon känd från samma program, har funnits vid Theo Campbells sida sedan olyckan och berättar i sin Instagramstory om händelsen:

– Han är inte bara alla andras utan även min största inspiration.

Enligt paret var det ren tur att inte hela ögat fick tas bort efter olyckan. Nu tackar de för all kärlek och stöd de fått de senaste dagarna.

ANNONS EXTERN LÄNK

Kvällens hetaste match på Oddset: England-Skottland i EM. Den som vet mest vinner mest. Till Oddset. | Spel från AB Svenska Spel. Åldersgräns 18 år. Stodlinjen.se

Svenska Spel

Publisert:

LÄS VIDARE

Här är kändisarna som har smittats av coronaviruset

ÄMNEN I ARTIKELN

Love Island (tv-program)

Realitystjärna

Olyckor

Ibiza

Storbritannien