Dragomir Mršić tvingas avbryta ”The Island”

”Jag tänkte att det får fan räcka nu”

Uppdaterad 2023-03-10 | Publicerad 2023-03-09

Smärtorna i ryggen blev för stora.

Dragomir Mršić tvingades avbryta sin medverkan i ”The Island Sverige”.

– Jag tänkte att jag måste avbryta innan det blir knas, berättar han nu.

Dragomir Mršić, 53, är en av deltagarna i ”The Island Sverige”. Men under programmet har skådespelaren kämpat mot ryggsmärtor, vilket tillslut fick honom att lämna ön.

Skådespelaren hade opererat ryggen kort innan han åkte ut till ön.

– Jag pallar inte lägga mig under kniven igen för ryggen, det var inte för länge sedan jag opererade mig, jag har opererat allt från händer till rygg, till öga till hjärta, till foten, till.. ja jag vet inte var jag inte har skärt upp mig, så jag tänkte att det får fan räcka nu, säger han till Aftonbladet.

Dragomir Mršić berättar att det inte fanns några läkare på plats under inspelningen, utan att det var han själv som tog beslutet att åka hem.

– Jag tänkte att jag måste avbryta innan det blir knas, just för att jag känner min kropp, jag vet hur den funkar nu, vad jag ska göra och inte göra.

Dragomir Mršić.

Så var första natten på hotell

Skådespelaren säger att han bara kunde sova 30 minuter varje natt.

– Det var en blandning av ryggen, av sandlopporna, man var blöt, obekväm. Kanske främst ändå ryggen. Man kunde inte göra något för att återhämta sig.

Efter att deltagaren lämnat ön, fick han byta frigolitbiten på stranden till en hotellsäng. I tankarna fanns deltagarna som var kvar på ön.

– Ouff, alltså jag gick och köpte pizza och pasta. Jag vaknade mitt i natten och käkade och rullade in mig i täckena. Då tänkte jag på dem, alltså de som kommer va där ännu längre.

Ryggproblemen har skådespelaren varit med om förut, och vet hur han ska rehabilitera ryggen.

– Jag behövde inte åka in på något sjukhus där. Jag vill inte avslöja hur det gick för de andra, men kanske att andra fick det värre än mig, säger han.

Dragomir Mršić berättar för resten av deltagarna att han kommer lämna ”The Island”.

Så är hälsan nu

Nu är ryggen återställd. Och hälsan är tio av tio, menar skådespelaren.

– Jag har inte ont alls, lite stel i ryggen, men det är inga konstigheter. Jag har återhämtat mig till hundra procent, det är inte lite ont i ryggen, men det kommer jag alltid att ha, det är inga konstigheter.

ANNONS