TV4-profilen väntar barn – samtidigt som exet Almenäs

Av: Andreas Hansson

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 3 | Foto: Patrik Österberg/IBL
Sofia Geite och Johan Edlund.

Jessica Almenäs väntar barn.

Det gör även hennes ex Johan Edlund – ihop med fästmön Sofia Geite.

”Kärleken till den här lilla, lilla människan är redan obeskrivlig!”, skriver Sofia Geite på Instagram.

De har tidigare dottern Elsa, 3.

I sommar väntar TV4-profilen Johan Edlund och hans fästmö Sofia Geite smått igen — en liten flicka.

”I juni blir jag och Johan Edlund föräldrar igen. Jack och Elsa ska få en liten lillasyster. Kärleken till den här lilla, lilla människan är redan obeskrivlig!”, skriver Sofia Geite på Instagram.

Har redan köpt kläder

”Det känns fantastiskt skoj. Jag ser verkligen framemot att få ytterligare tillskott i familjen, extra kul för Elsa som får en lillasyster som nära i åldern”, skriver Johan Edlund i ett sms till Nöjesbladet.

Har ni hunnit förbereda er något än?

”När vi väntade Elsa och fick veta att det var en tjej så gick vi och köpte de första kläderna. Likadant gjorde vi i veckan. Rosa byxor och en vit body blev det”, skriver han.

”Var en dag före Jessica”

Johan Edlund har sedan tidigare sonen Jack ihop med tidigare flickvännen Jessica Almenäs. Hon avslöjade tidigare i dag att hon och handbollsspelaren Patrik Fahlgren väntar sitt första gemensamma barn.

”Vi var faktiskt ute en dag före. Vi skrattande gott när vi berättade det för varandra ingen om den andres graviditet. Fast visst är det märkligt. Min och Jessicas son, Jack, får alltså två småsyskon inom loppet av en månad”, skriver Johan Edlund.

Publicerad:

LÄS VIDARE