Hedda Stiernstedt har gift sig

Efter inställda bröllopet: Skådespelaren har sagt ja till regissören Alexis Almström

Hedda Stiernstedt och Alexis Almström har gift sig i smyg.
Hedda Stiernstedt och Alexis Almström har gift sig i smyg.

Efter det inställda bröllopet: Nu har Hedda Stiernstedt och Alexis Almström äntligen fått varandra.

Paret gifte sig i september, enligt Skatteverkets äktenskapsregister.

Hon brukar vara tystlåten angående privatlivet, men när pandemin tvingade Hedda Stiernstedt, 34, och Alexis Almström, 36, att ställa in sina bröllopsplaner berättade hon om det på Instagram.

”Idag skulle vi egentligen ha gift oss men världens undergång och en pandemi kom emellan och 2020 är ett svart hål som bara tar”, skrev hon då, den 22 augusti 2020.

Då hade paret hållit sin förlovning hemlig, förutom för sina närmaste, i nio månaders tid.

Vigselbevis från Stockholms stadshus

Men nu, trots att pandemin fortsatt att rasa, har paret gjort slag i saken och genomfört det uppskjutna bröllopet. Enligt Skatteverkets äktenskapsregister gifte sig Hedda Stiernstedt och Alexis Almström redan en lördag under den tidiga hösten föra året, närmare bestämt den 4 september.

Vigselintyget skickades in från Stockholms stadshus och den som höll i vigseln var en av Stockholms stads vigselförrättare som också har flera andra förtroendeuppdrag åt staden. Om själva vigseln också hölls i Stockholms stadshus är däremot oklart.

Högsta betyg på kärlekslivet

När Aftonbladet pratar med Hedda Stiernstedt om den kommande debuten som skådespelare i ett ljuddrama, ”De fria”, som är Spotifys första svenska satsning på radioteater, vill hon inte säga något om bröllopet. Men när hon ombeds att sätta betyg på kärlekslivet just nu kommer svaret snabbt:

– Det är fem plus!

Hedda Stiernstedt slog igenom med en av huvudrollerna i SVT-succén ”Vår tid är nu” och har också synts i skräckserien ”Svartsjön” och filmerna ”Rosa moln”, ”Min pappa Marianne” och ”Se upp för Jönssonligan”. Nu är hon aktuell i Spotifys nya ljuddrama ”De fria” som har premiär 20 januari.

Alexis Malmström, som i musikvärlden använt artistnamnet Alexis Weak, grammisnominerades för sitt debutalbum 2012, regidebuterade med ”Rosa moln” som hans blivande maka medverkade i, och har även varit en av regissörerna till Jens Lapidus drama ”Top dog”.

Sofia Karemyr, Alexander Abdallah, Hedda Sstiernstedt, Felix Sandman och Julia Marko-Nord i Spotifys ljuddrama ”De fria”
Sofia Karemyr, Alexander Abdallah, Hedda Sstiernstedt, Felix Sandman och Julia Marko-Nord i Spotifys ljuddrama ”De fria”
Publisert:

LÄS VIDARE