Maxida Märak om kärlekslivet: ”Vad gör jag för fel?”

Artisten sätter plus på livet

Maxida Märak sätter högsta betyg på sin hälsa, men kärlekslivet får underkänt.

Nu berättar sångerskan om längtan efter en partner.

– Det är ju roligare att ligga med någon än inte.

Karriären Betyg: 4 av 5 plusBetyg: 4 av 5 plus

– En fyra.

Det är en liten bit som saknas?

– Det kan alltid bli bättre tänker jag.

Hälsan Betyg: 5 av 5 plusBetyg: 5 av 5 plus

– Fem.

Hur kommer det sig?

– Ja, det frågar jag mig varje morgon. Nej, men jag vet hur det känns att må piss, och det här är motsatsen till det. Jag har inte mått så här bra sedan jag var barn tror jag.

Men vad är det som gör att det är så här bra just nu?

– Ibland tror jag att vissa behöver nog bara gå igenom en del saker för att landa lite grand. Jag försöker inte att lista ut allting, jag är ganska glad när det får falla på plats.

Maxida Märak.
Maxida Märak.

Ekonomin Betyg: 3 av 5 plusBetyg: 3 av 5 plus

– Det är ju jättesvårt. Låt säga en trea då, bara för att verka som en tråkig, jävla neutral människa och inte avslöja något.

Vad hade kunnat vara bättre?

– Jag är inte intresserad och har aldrig varit så lockad av... Jag har ingen tanke på att jag måste gå och bli svinrik, Men det är bra, jag klarar mig alldeles utmärkt. Men det kan väl också bli bättre. Då får man fler möjligheter.

Under corona är det ju många artister som har haft det tufft och inte kunnat spela. Är det igång nu för dig?

– Ja det måste jag säga. Jag tillhör ju en av dem som kunnat göra en del jobb även under pandemin som har haft lite andra saker att syssla med. Sedan så lever jag ju på ett sådant sätt att mitt liv pågår ändå fast att pandemin var. Jag lever ju i en helt annan kultur också, jag har sådant dubbelliv. Renarna vandrar fortfarande sina leder i skogarna och fjällen och sjöarna ligger där de ligger.

Kärleken Betyg: 1 av 5 plusBetyg: 1 av 5 plus

– Ett.

Kan du utveckla?

– Vad mer kan jag säga? En etta, det händer ta mig fan ingenting.

Varför då?

– Vet du, det frågar jag mig verkligen. Vad gör jag för fel? Nej men vet du vad, jag mår alldeles utmärkt själv faktiskt, men det kanske är nu man börjar känna att en etta är ändå tråkigt i längden. Jag hade hellre haft en femma kanske.

Kan jag tolka det som att du ändå längtar efter kärleken?

– Det ska alla göra, det är det finaste som finns när det dyker upp och är rätt. Sedan så mår jag inte dåligt utan det men det är ju roligare att ligga med någon än inte.

Publisert:

LÄS VIDARE