Nemo Hedén

Nemo Hedén ber Benjamin Wahlgren om ursäkt efter hatet

Skriver öppet brev efter att Bianca satte ner foten

Av: 

Andreas Hansson

NÖJE

I dag satte Bianca Ingrosso ner foten.

Nu ber Nemo Hedén hela familjen Wahlgren om ursäkt för alla år av hån.

”Jag blev faktiskt lite ledsen”, skriver Nemo Hedén.

Nemo Hedén har bedrivit en hatkampanj mot familjen Wahlgren i många år.

Han har hoppat på Benjamin Wahlgren Ingrosso upprepade gånger och även skämtat om incestrelation mellan Benjamin och systern Bianca Ingrosso.

”Ja, alltså, att jag hyllar en Benjamin Wahlgren låt.. Jag inser ju hur jävla bisarrt det är. Jag inser att jag egentligen borde våldtäktsduscha nu. Jag som alltid haft VÄLDIGT svårt för familjen Wahlgren. Dock så tror jag inte låten kommer bli en hit, just pga det är han. Alla ogillar ju typ han”, skrev han till exempel efter att Benjamin släppt singeln ”Crystal clear” 2015.

”Hårda ord”

I senaste avsnittet av ”Tankar med Daniel Redgert” ger Bianca Ingrosso tillbaka under ett parti av leken ”Döda, gifta sig med, ligga med”.

– Jag skulle döda han Nemo. Han har varit en sån jävla äckel i sociala medier och pratat om min lillebror. Han hatar ju min lillebror. När Benjamin fyllde18 la han ut på Twitter ”i dag fyller Sveriges vidrigaste människa 18 år jag önskar honom all olycka i framtiden”. Han störde sig på honom när Benjamin var liten och gjorde musikaler, säger hon i podden.

Nu ber Nemo Hedén om ursäkt i ett öppet brev till syskonen Ingrosso.

”Jag lyssnade på avsnittet och jag blev faktiskt lite ledsen.. Hårda ord.. Men samtidigt så förstår jag verkligen henne. Jag skrev väldigt mycket dryga tweets om Benjamin förr i tiden. Jag skrev väldigt mycket dryga tweets om ALLA framgångsrika människor förr i tiden. Jag betedde mig väldigt illa under mina kaosiga år.. Det är inget nytt. Alkoholen och drogerna gjorde mig till ett osympatiskt monster. Jag skäms över dessa år och ångrar mycket jag gjorde då”, skriver han på Instagram.

Bjuder in till sin podcast

Han tar också upp den hånfulla hyllningen av Benjamins singel:

”Jag tycker tex Benjamin gör GRYM musik. Och jag skrev faktiskt det till honom för nåt halvår sedan. Jag ÄLSKADE verkligen hans låt ”Crystal Clear”. Men denna info har nog inte nått Bianca…”

Nu vill han ta tillbaka sitt tidigare näthat – och bjuder in syskonen till hans podcast för att ”tala ut”.

”Jag vill egentligen be om ursäkt till alla Wahlgrens! Jag känner ju inte ens dessa människor. Jag har aldrig träffat nån av dom. Dom är säkert superhärliga! All skitsnack jag sysslade med förr om åren handlade om att jag mådde så jävla dåligt i mig själv.. Och i mitt missbruk. Jag riktade min avundsjuka och bitterhet mot andra kändisar. I ren frustration över min egen sorgliga tillvaro. Idag, 20 nyktra och drogfria månader senare, så kan jag se tydligare. Jag är inte lika fylld av hat, avundsjuka, bitterhet och sorg längre”, skriver han.

Nöjesbladet har sökt Benjamin och Bianca Ingrosso.

ANNONS EXTERN LÄNK

Testa Lyko Lovables: Inspirationskit med handplockad skönhet i begränsad upplaga!

Lyko SE

Publisert:

LÄS VIDARE

Bianca Ingrossos nya lyxvåning

ÄMNEN I ARTIKELN

Nemo Hedén

Benjamin Wahlgren Ingrosso

Bianca Wahlgren Ingrosso

Benjamin Ingrosso

Missbruk