Läckbergs kamp mot osäkerheten

Självförtroendet sattes på prov i relationen med Simon

avLouise Åström

Camilla Läckberg har bra självförtroende.

Men det faktum att Simon Sköld umgås i kretsar med extremt vältränade personer fick hennes självförtroende att vackla.

– Jag blir ju liksom obekväm för att jag ser ju framför mig hur han hade kunnat vara ihop med en 22-årig fitnesstjej, säger hon i podcasten ”Värvet”.

När Camilla Läckberg inledde en relation med MMA-fightern Simon Sköld sattes hennes självförtroende på prov. Trots att hon har starkare självförtroende nu än när hon var i 20-års åldern gjorde Simons liv inom träningen henne osäker.

– Jag träffade en kille som inte bara var yngre utan även rör sig i en värld med extremt vältränade människor. Jag var i hyfsat bra form när vi träffades men det går ju inte att jämföra med de här fitnessbrudarna som är en del av vardagen på gymmen, säger hon i podcasten ”Värvet”.

”Blir obekväm”

Hon berättar också hur hon valde att ta upp tankarna med Simon efter ett par veckor.

– Jag sa att jag blir självmedveten. Att jag är över 40 och har fött tre barn. Det är klart att det syns på kroppen. Jag blir ju liksom obekväm för att jag ser ju framför mig hur du hade kunnat vara ihop med en 22-årig fitnesstjej, säger hon och fortsätter:

– Han tittade på mig helt oförstående och sa att om jag hade velat vara ihop med en 22-årig fitnesstjej så hade jag väl varit det. Det avgjorde hela diskussionen. Han har valt att vara ihop med mig och tycker att jag är snygg, sexig, vacker och älskar mig.

ARTIKELN HANDLAR OM

Värvet

MMA