Heard stämmer producent – använde annan kropp i sexscen

1 av 3
NÖJE

Amber Heard stäms på 90 miljoner kronor av en producent.

Nu kontrar skådespelaren – med en egen stämning.

Enligt Heard har producenten brutit mot hennes nakenkontrakt, skriver Perez Hilton.

Den rättsliga konflikten kring filmen ”London fields” har pågått i snart två år.

Redan 2015 blev filmen, som fortfarande inte gått upp på biodukarna, borttagen från Torontos filmfestival innan visning på grund av rättsliga problem. Då var det regissören Matthew Cullen som stämde producenten Christopher Hanley för att ha haft en egen agenda för filmens innehåll.

Nu stäms även huvudrollsinnehavaren Amber Heard, 30, – men av producenten.

Strikta sexrestriktioner

Enligt stämningen ska Heard ha konspirerat med Cullen för att sänka filmen och få den borttagen från Torontos filmfestival för två år sedan.

Nu kräver Hanley och hans fru drygt 90 miljoner svenska kronor i skadestånd. Men Heard, som spelar mot ex-maken Johnny Depp i filmen, kontrar med en egen stämning, skriver Perez Hilton.

Där säger Heards advokat att skådespelaren är ett offer för Hanley och hans fru Roberta och deras sexism. I Heards kontrakt ska Hanley skrivit under speciella restriktioner gällande sex – och nakenscener, som producenten ska ha brutit mot.

Producentparet ska i hemlighet ha filmat dubbla sex – och nakenscener där det ska verka vara Heard på bild, men som egentligen är någon annans kropp. Sexscenen ska ha varit extremt grov och pornografisk, med bland annat en batong inblandad, och direkt bryta mot kontraktet, skriver sajten.

ARTIKELN HANDLAR OM