Harry Styles är singel – igen

I maj avslöjades det att Harry Styles och brittiska bloggaren Tess Ward är ett par.

En månad senare har stjärnan gjort slut.

– Tess är förstörd. Hon älskar Harry, och tycker han är galet attraktiv, och älskar all den uppmärksamhet som deras förhållande har gett henne, säger en källa enligt Metro.

Weekend cooking 🍗 (more on stories)

Deras gemensamma intresse för mat förde dem tillsammans. Men intresset verkar inte tillräckligt stort för att Harry Styles, 23. ska se en framtid med bloggaren och kocken Tess Ward, 27.

Enligt Metro har Styles lagt förhållandet på is eftersom han vill fokusera på att marknadsföra storfilmen ”Dunkirk” där han har en roll.

”Saknar publiciteten”

Tess Ward uppges vara förtvivlad över uppbrottet. Dels för att hon verkligen tycker om den förre One direction-stjärnan, dels för att Ward, som gjort sig ett namn i Storbritannien för sin blogg, inte kommer få samma publicitet som tidigare.

– Hennes märke handlar helt om att synas och plötsligt ökade antalet följare med rekordfart på ett sätt som hon aldrig förväntat sig, säger en källa till Now magazine, enligt Metro.

Förhållandet med Styles har dock även haft vissa negativa konsekvenser för Ward. I en intervju med The Times berättar hon att hon fått ta emot enormt med näthat den senaste tiden, så pass att hon valt att ta en paus i sociala medier.

Två konserter i Sverige

Harry Styles är aktuell med sin första världsturné som soloartist. Den 5 november besöker han Sverige då han spelar på Fryshuset i Stockholm. Trycket på biljetterna har varit enormt och i början av juni förlängde stjärnan sin turné, bland annat med en spelning i Globen den 18 mars 2018.

Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN