Ellen DeGeneres nästa för ”Talang”-stjärna?

avTT

1 av 3

Han har redan hyllats av idolerna i Kiss – nu visar en annan superstjärna intresse för Oliver Rytting.

Ellen DeGeneres-show kan bli nästa stopp för den tolvårige ”Talang”-deltagaren.

”Varenda katoliks mardröm”. Så kallade Oliver Rytting, 12, sitt första framträdande i TV4:s ”Talang” i mars i år. Hans version av Kiss-låten ”Heaven's on fire” blev snabbt en snackis och hans audition har visats närmare en miljon gånger på Youtube. Oliver Rytting gick vidare till semifinal och som grädde på moset uppmärksammades han av Kiss-medlemmarna själva, som delade hans framträdande på sitt Twitterkonto.

Har intervjuats

Nästa steg kan bli ett framträdande i den amerikanska pratshowvärden Ellen DeGeneres "The Ellen DeGeneres show". Ingenting är klart ännu, men Oliver har intervjuats via Skype av företrädare för programmet.

– Oliver fick spela in en hälsningssnutt till Ellen, och han fick även spela in en sång på telefon. Det är jättespännande och oväntat, och Oliver tycker ju det är extra coolt att ha blivit kontaktad över huvud taget, säger Olivers mamma Marie Rytting till TT.

”Fick frågan”

Nu återstår att se om Oliver Rytting får åka till USA för att vara med i programmet.

– Han fick frågan om han skulle tycka det vore roligt att komma till USA, men hon har inte bjudit in oss officiellt, säger Marie Rytting.

Oliver Rytting tar själv uppståndelsen med ro:

– När man är så ung som jag är fattar man inte riktigt vad som händer. Det blir liksom overkligt, säger han.

Semifinalen i ”Talang” sänds i morgon lördag.

ARTIKELN HANDLAR OM