Michael Jacksons dotter misstogs för hemlös

1 av 3

avAgnes Aronsson

NÖJE

Michael Jacksons dotter Paris Jackson var nyligen med om en udda händelse som hon delade med sig av på Twitter.

Under en filminspelning antogs hon nämligen vara hemlös.

– En man kommer fram till mig och säger att hemlösa inte är tillåtna på den här platsen, skriver hon.

1 av 3

Hon må vara dotter till Michael Jackson och en stjärna på uppgång, både som skådespelerska och modell, men än är hon inte ett välkänt ansikte för alla. Nyligen misstogs nämligen Paris Jackson, 19, för att vara hemlös.

Hon spelar just nu in sin första film, thrillern ”Gringo”, och det var en person inom produktionen som gjorde antagandet. Hon återberättade händelsen via sitt Twitterkonto under torsdagen.

”Jag var en av de första på inspelningsplatsen, och satt och väntade på parkeringen när en man kommer fram till mig och säger att hemlösa inte är tillåtna på den här platsen”.

”Väntar på hår och smink”

Tillsammans med sin Tweet delade en bild på sig själv från tillfället, där hon visade upp sina kläder. På sig hade hon militärgröna byxor och en t-shirt, vilket gjorde hennes tatueringar synliga. Paris Jackson är tillsammans med sina två syskon arvtagare till en stiftelse värd cirka nio miljarder kronor.

”Jag svarade ”åh förlåt, jag väntar på hår och smink. Borde jag vänta någon annanstans? Och varför antar du att jag är hemlös?”, skrev hon på Twitter.

Vad han gav för svar tillbaka delade hon däremot inte med sig av.

”Gringo” regisseras av Nash Edgerton, och Paris Jackson kommer hon bland andra spela mot Charlize Theron och Amanda Seyfried.

ARTIKELN HANDLAR OM