Tyra Banks

Uppgift: Tyra Banks gav sig på flicka i talangprogram

Av: 

Jakob Meijer

NÖJE

Tyra Banks har fått en tuff start som programledare för amerikanska ”Talang”.

Hon anklagas bland annat för att under inspelningen förolämpat och dragit en ung flicka i håret.

Nu stäms produktionsbolaget bakom amerikanska ”Talang”, rapporterar Huffington Post.

Att supermodellen Tyra Banks kan ha ett hett temperament är allmänt känt för tv-tittarna sedan åren då hon ledde ”Top model”. Och vad det verkar har hon inte lugnat ner sig när hon nu tagit över ”America’s got talent”, efter Nick Cannon.

Innan den nya säsongen ens har börjat sändas så stäms produktionsbolaget Marathon för en händelse som ska ha inträffat i mars.

Dottern förödmjukades av Tyra Banks

Det var under uttagningarna till programmet som ett par skulle framföra en sång om ”moderskap”. Framträdandet togs inte emot väl av publiken, och inte heller av programledaren Tyra Banks, skriver Huffington Post.

Efter att ha förödmjukats av publiken, samtidigt som kamerorna rullat, ska Tyra Banks ha frågat parets dotter vad hon tyckte om föräldrarnas insats. I samband med det ska hon ha skakat flickans axlar och dragit i hennes hår. Banks ska även ha insinuerat att flickan blivit till av ”ett misstag”. Mamman säger att deras dotter blivit ”traumatiserad och väldigt deprimerad” efter händelsen och stämmer därför produktionsbolaget.

Klipps bort ur programmet

Paret har även bett om att bolaget inte ska använda materialet från inspelningen.

FremantleMedia, ägare till produktionsbolaget Marathon, har i ett uttalande förklarat att de går familjens önskemål till mötes, skriver The Mirror.

Enligt representanter för målsägande ska stämningsansökan ha dragits tillbaka och förhandlingar pågår just nu för att nå en överenskommelse.

ANNONS EXTERN LÄNK

Glöm inte solskydd - handla SPF, munskydd och allt du behöver i sommar här.

MEDS

Publisert:

LÄS VIDARE

”Cheaters”-programledaren död – blev 30 år gammal

ÄMNEN I ARTIKELN

Tyra Banks

Talang (tv-program)

Nick Cannon

Top Model