Terminator tränade på gym med Björne

Terminator tränade på Björnes gym: ”En fantastisk situation”

Från Göteborgskrog till Kungsbacka-gym.

Arnold Schwarzeneggers oväntade Sverigebesök fortsätter.

– Arnold har alltid varit en stor idol och det blev inte mindre av att han är en så fantastiskt trevlig person och verkligen bjöd på sig själv när han var här, säger gymägaren Björne Hebelius.

Utlandsresa innebär inte semester från träningen. I alla fall inte om man heter Arnold Schwarzenegger, 69.

I förmiddags dök han upp på Träningskompaniet i Kungsbacka för att hålla fysiken i schack.

– En fantastisk situation som gymägare att få ett så trevligt besök. Det är nåt som man inte ens vågar drömma om, säger Björne Hebelius som äger Träningskompaniet.

Kunde träna i lugn och ro

Han hade fått en förfrågan från Schwarzeneggers läger om att Hollywoodstjärnan ville komma och träna, men hade inte vågat tro det.

– Arnold har alltid varit en stor idol och det blev inte mindre av att han är en så fantastiskt trevlig person och verkligen bjöd på sig själv när han var här.

Arnold Schwarzenegger höll igång i en dryg timme på gymmet och kunde träna i lugn och ro, medan övriga gymbesökare nyfiket betraktade honom på avstånd.

– Han fick vara ifred, men visst tittade folk. Han är ju en sån superkändis i världen.

Tackade för sig med ”I’ll be back”

Och när Arnold Schwarzenegger tackade för sig gjorde han det med en klassisk replik.

– ”I’ll be back”, sa han. Det tyckte jag var extra roligt, att han bjöd på sig själv. Det är fantastiskt att det finns så trevliga individer som är så jättekända och samtidigt så mycket en vanlig människa, säger Björne Hebelius.

Redan under tisdagskvällen dök Arnold Schwarzenegger oväntat upp i Göteborg när han dinerade på populära krogen SK mat & människor.

Hollywoodstjärnan och den före detta guvernören för Kalifornien har nyligen tagit över programledarskapet för ”Celebrity apprentice” efter tillträdande presidenten Donald Trump, men anledningen till Arnold Schwarzeneggers Sverigebesök är ännu oklart.

Så gick det sen för Hollywoods hårdaste
Publisert:

LÄS VIDARE