Mark Wahlberg

Mark Wahlbergs nya extremdiet: Äter 7 000 kalorier om dagen

Skådespelarens kroppsförvandling på tre veckor

Av: 

Moa Malmqvist

Mark Wahlberg.

Foto: Chris Pizzello / TT NYHETSBYRÅN

NÖJE

Mark Wahlberg har genom åren gjort sig känd för sina extrema livsvanor.

Nu äter han hela 7000 kalorier om dagen inför filmen ”Stu”.

– Det är inte lätt för någon att äta så mycket mat, även om man bryter ned det till mindre måltider, säger Hollywoodstjärnans kock Lawrence Duran.

Mark Wahlberg, 49, har tidigare berättat om sina något extrema träningsrutiner, där han går upp 02.30 varje morgon (natt?) för att träna, äta och ligga i sin kyliga kryokammare.

Nu försöker ”Ted”-stjärnan istället att gå i upp i vikt, men även denna gång med extrema metoder. Inför inspelningarna av den kommande filmen ”Stu” har Wahlberg lagt på sig 13 kilo på tre veckor med hjälp av hans privata kock Lawrence Duran, skriver Page Six.

Dieten går ut på att äta 7 000 kalorier om dagen. Till en ”för-frukost” klockan 03.00 äter Wahlberg tre ägg innan ett träningspass. Efter träningen äter han åtta ägg, sex skivor bacon, en deciliter ris, två teskedar olivolja och en proteinshake.

Hollywood-skådisen äter sedan måltider var tredje timme, bestående av kalvkotletter, fläskkotletter, biff, fisk och korn. Han avslutar dagen med en ”röra” på äppelmos, sylt, mandelsmör och melass.

Mark Wahlberg och brorsan Donnie.

Foto: AP

Vill gå upp mer

– Vi ser till att maten innehåller bra kolhydrater, mörkgröna grönsaker och sedan varierar vi bara proteinet under dagen – och åtminstone ett dussin ägg, säger kocken till E news.

Mark Wahlberg vill gå upp ytterligare fem kilo inför inspelningarna.

— Det är inte lätt för någon att äta så mycket mat, även om man bryter ned det till mindre måltider, säger Lawrence Duran.

På sin Instagram har den amerikanska skådespelaren lagt upp på kroppsförvandlingen med texten ”Ena bilden är för tre veckor sedan, och nu detta. Tack vara Lawrence Durans matlagning”.

För tre år sedan skapade han rubriker efter att han publicerat sin extrema hälsorutin på sin Instagram. Hans dagar pågick nämligen mellan 2.30 och 19:30 och innehöll två träningspass, ett dopp i sin iskalla kryokammare och hela sju måltider.

ANNONS EXTERN LÄNK

SOMMAR-REA hos Cervera: Upp till 30-50 % på massor av varor!

Cervera

Publisert:

LÄS VIDARE

Så lever stjärnorna från ”Jackass” 2021

ÄMNEN I ARTIKELN

Mark Wahlberg

Hälsa