Stjärnparet har förlorat sin son

Chrissy Teigen och John Legend i sorg

Chrissy Teigen och John Legend.
Chrissy Teigen och John Legend.

Chrissy Teigen och John Legend har förlorat sitt tredje barn.

På Instagram berättar Teigen att hon vårdats på sjukhus för blödningar under graviditeten – men att de inte gick att stoppa.

”Vi är chockade och i sådan djup sorg som man bara hört talas om”, skriver hon.

För en månad sedan avslöjade Chrissy Teigen, 34, och John Legend, 41, att de väntade sitt tredje barn.

Nu sörjer stjärnparet i stället en förlust.

På Instagram berättar Teigen att hon den senaste tiden vårdats på sjukhus för återkommande blödningar och fått blodtransfusioner. Men till slut räckte inte läkarnas insatser till.

”Vi lyckades aldrig stoppa blödningar och ge vårt barn de vätskor han behövde, trots påse efter påse av blodtransfusioner. Det var helt enkelt inte nog”, skriver modellen.

”Jack kämpade så hårt”

Hon fortsätter:

”Vi har aldrig gett våra bebisar något namn förrän precis innan de fötts, precis innan vi lämnar sjukhuset. Men av någon anledning hade vi börjat kalla den lilla killen i min mage för Jack. Så för oss kommer han alltid att vara Jack. Jack kämpade så hårt för att bli en del av vår lilla familj och det kommer han för alltid att vara”.

Teigen beskriver den avgrundsdjupa sorgen:

”Till vår Jack, jag är så ledsen över att dina första ögonblick i livet kantades av så många komplikationer, att vi inte kunde ge dig det hem du behövde för att överleva...vi kommer alltid att älska dig”.

Har två barn sedan innan

För några veckor sedan berättade Chrissy Teigen för första gången att hon lagts in på sjukhus efter att ha drabbats av blödningar från moderkakan. Den 24 september hade läget stabiliserat sig.

”Hej min söta starka kille. Du kämpar så hårt, jag lovar att det kommer vara värt det”, skrev stjärnan då under en ultraljudsbild i sociala medier.

Flera kända personer uttrycker sitt deltagande i Chrissy Teigens kommentarsfält.

”Vi finns här för er och älskar er så mycket”, skriver Kim Kardashian.

”Jag beklagar er förlust. Skickar så mycket kärlek till dig och din familj”, skriver Paris Hilton.

Teigen och Legend har tidigare varit öppna med att de har haft svårt att bli gravida. De har sedan tidigare dottern Luna, 4, och sonen Miles, 2, som kom till med hjälp av IVF (provrörsbefruktning).

Publisert:

LÄS VIDARE