Höggravida Youtubestjärnan död – blev 24 år gammal

Av: Natalie Demirian

Publicerad:
Uppdaterad:
Nicole Thea.
Foto: YOUTUBE
Nicole Thea.

Den brittiska influencern Nicole Thea är död.

Hon var gravid i åttonde månaden med en pojke, som inte gick att rädda.

Nicole Thea blev 24 år gammal.

Det är Nicole Theas mamma som skriver på dotterns Instagram om dödsfallet.

”Till Nicoles vänner och supportrar är det med stor sorg jag måste informera er om att Nicole och hennes son, som hon och Boga döpt till Reign, har gått bort på lördagsmorgonen.”

Mamman skriver också i samma inlägg att Nicole Thea hade schemalagt några förinspelade Youtubevideor som hennes pojkvän Global Boga, 20, valt ska publiceras ändå, efter dödsfallet.

”Som familj ber vi er att respektera vårt privatliv eftersom våra hjärtan verkligen är krossade och vi kämpar för att hantera det som hänt”, skriver mamman vidare.

Hundratusentals följare

Hon avslutar inlägget:

”Min vackra flicka Nicnac och mitt barnbarn Reign, jag kommer att sakna er resten av mitt liv, tills vi träffas igen i eviga himlen.”

Nicole Thea hade över 200 000 följare på Instagram och fler än 100 000 prenumeranter på Youtube. Pojkvännen Global Boga, som egentligen heter Jeffrey Frimpong, är en artist och dansare, med nära 200 000 följare på Instagram.

Okänd dödsorsak

Global Boga har i nuläget inte uttalat sig om flickvännen och ofödde sonens dödsfall. På hans senaste Instagraminlägg som publicerades för några dagar sedan, där många beklagar sorgen, dansar han med en barnvagn och skriver om hur exalterad han är över att snart kunna ta sin son till lekparker.

Orsaken till dödsfallet är okänt. En släkting säger till Daily Mail att familjen tror att hon fick en hjärtattack, men att de väntar på den officiella obduktionsrapporten.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN