Nour El Refai

Nour El-Refais egna ord om avhoppet: ”Stor ångest”

Ställer in: ”Är helt enkelt för sjuk för att jobba”

Av: 

Cornelis Rikken

NÖJE

Nour El-Refai tvingas hoppa av den kommande uppsättningen av teaterpjäsen ”Kung Lear”.

Nu går komikern ut och kommenterar avhoppet på Instagram.

”Jag är helt enkelt för sjuk för att jobba och har accepterat att jag måste sjukskrivas”, skriver hon på Instagram.

Nour El-Refai, 31, skulle ha spelat Narren i sommarens uppsättning av ”Kung Lear” på Romateatern på Gotland.

Under torsdagen bekräftade teaterns konstnärlige ledare Stefan Marling att skådespelaren blir tvungen att hoppa av produktionen.

– Det enda jag kan säga är att hon är sjukskriven och att hon tyvärr får lämna produktionen, sa han tidigare under dagen till Nöjesbladet.

Nu går Nour ut och kommenterar situationen på Instagram.

”Ingen är ledsnare än jag över att min medverkan i Kung Lear måste ställas in. Jag kan inte vara med därför att jag är sjuk. På vilket sätt är privat, men jag är helt enkelt för sjuk för att jobba och har accepterat att jag måste sjukskrivas”, skriver hon.

”Stor ångest”

Skådespelaren menar att det innebär ”en stor ångest” att behöva ställa in och att det ”inte är något som sker lättvindigt”.

Samtidigt uppmanar hon sina följare att inte oroa sig över hennes hälsa.

”Jag är inte döende, ingen behöver oroa sig det minsta! Jag får hjälp från världens bästa sjukvård. Det blir alltid mer dramatiskt när en ’kändis’ blir sjuk men sjukt nog blir vi också det”.

Hyllar sin ersättare

Nour ersätts av Janna Granström och passar även på att hylla skådespelarkollegan i inlägget.

”Den nya Narren blir Janna Granström och jag är tokig i henne! Hon och hela ensemblen kommer göra världens bästa föreställning i sommar. Bara kärlek!”, skriver hon.

Nöjesbladet söker Nour El-Refai.

ANNONS

Missa inte - sista helgen med superrea hos Cellbes! Just nu med - 30% på reapriset. Röda priser gäller!

Extern länk från Cellbes SE

Handla nu

Nour El-Refai.
Ingen är ledsnare än jag över att min medverkan i Kung Lear måste ställas in. Jag kan inte vara med därför att jag är sjuk. På vilket sätt är privat, men jag är helt enkelt för sjuk för att jobba och har accepterat att jag måste sjukskrivas. Det är en stor ångest att behöva ställa in. Ni kan lita på att det inte är något som sker lättvindigt. Jag är inte döende, ingen behöver oroa sig det minsta! Jag får hjälp från världens bästa sjukvård. Det blir alltid mer dramatiskt när en ”kändis” blir sjuk men sjukt nog blir vi också det. Den nya Narren blir Janna Granström och jag är tokig i henne! Hon och hela ensemblen kommer göra världens bästa föreställning i sommar. Bara kärlek! Nour
Publisert:

LÄS VIDARE

”Robinson” 2019 – så gick det sen

ÄMNEN I ARTIKELN

Nour El Refai