Félice Jankell om graviditeten: ”Nils har varit min betjänt”

Skådespelaren väntar barn med H&M-arvingen

Publicerad:

NÖJE

I början av sommaren skrev skådespelerskan Félice Jankell på Instagram att hon väntade barn med H&M-arvingen Nils Tham.

Nu berättar hon för första gången om graviditeten.

– Jag har mått jättebra, förvånansvärt bra faktiskt. Och Nils har verkligen hjälpt till och varit min betjänt. Jag vet inte vad jag skulle göra utan honom, säger hon till Nöjesbladet.

Det var i juni som 27-åriga skådespelerskan Félice Jankell – dotter till Annika Jankell och Thorsten Flinck ­– berättade att hon väntade barn med H&M-arvingen Nils Tham, 33:

”Att det ens är möjligt att älska någon så innerligt & djupt som man ännu inte mött… Där inne lever nu en fem månaders skorpion (med ascendenten i ”tvillingen” – låter som en minst sagt intressant varelse). Tänk vad vi är många som längtar efter dig. Tänk att i november så kommer du och tänk att jag då får kalla mig för din mamma”, skrev hon i ett inlägg på Instagram.

Relationen avslöjades i vintras

Parets förhållande avslöjades i februari när de kom tillsammans på World Childhood Foundations 20-årsjubileum som grundades av drottning Silvia.

När C Mores nya dramaserie ”Fartblinda” nyligen hade premiärvisning på Tändstickspalatset i Stockholm kom Nils Tham och Félice Jankell tillsammans och Nöjesbladet fick en pratstund med den blivande mamman som hittills varken har uttalat sig för media om graviditeten eller relationen med Nils Tham.

1 av 3 | Foto: SHIMODA MEDIA
Félice Jankell och Nils Tham.

Grattis till graviditeten! Du ser strålande ut.

– Tycker ni? Det är så svårt att klä sig nu. Då är jag ändå i sjunde månaden redan. Det går så snabbt, det är helt absurt, men det är jätteroligt och det är först nu jag börjar förstå att jag är gravid. Jag har levt i min egen värld.

Det kanske är lättare att förstå när man känner att det är något som rör sig inne i magen?

– Ja, det är verkligen så. Jag vaknar på natten av att jag känner barnet och det är lite spooky.

”Det var mer än planerat”

Hur har du mått?

– Jag har mått jättebra, förvånansvärt bra faktiskt. Jag går och tänker att det vänder snart. Men jag jobbar på under dagarna, men sedan kommer tröttheten, det tar psykiskt och fysiskt på en. Men den här tiden på dagen är jag pigg, sen vid åtta blir jag trött.

Nils har stöttat dig under graviditeten?

– Nils har verkligen hjälpt till och varit min betjänt. Jag vet inte vad jag skulle göra utan honom.

Får man fråga om barnet var planerat?

– Ja, det var det. Mer än planerat!

Nils Tham var tidigare gift med konstnären Clara Hallencreutz som idag är tillsammans med skådespelaren Fares Fares. Paret väntar också barn som är beräknat att komma till världen i slutet av sommaren.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN