Adele

Adele om de inställda showerna: ”Livrädd för att göra folk besvikna”

Öppnar upp om känslorna – då får nya konserten premiär

Av: 

Linnea Digerstedt

NÖJE

Adele ångrar inte att hon ställde Las Vegas-showerna tidigare i år.

Men beslutet tog hårt på artisten.

– Jag var bara ett skal av en människa i ett par månader. Jag behövde vänta ut det och bara sörja, antar jag. Sörja showerna och komma över skuldkänslorna, men det var brutalt, säger hon.

Adele, 34, står fast vid beslutet om att ställa in de planerade Las Vegas-konserterna tidigare i år.

– Jag kände definitivt allas besvikelse och jag var förkrossad och livrädd för att göra folk besvikna, säger hon till BBC Radio enligt The Guardian.

– Jag trodde att jag skulle kunna ta mig samma och få det att fungera men jag klarade det inte. Och jag står fast vid det beslutet.

Samtidigt säger hon att beslutet tog hårt på henne.

– Jag var bara ett skal av en människa i ett par månader. Jag behövde vänta ut det och bara sörja, antar jag. Sörja showerna och komma över skuldkänslorna, men det var brutalt.

”Du kan inte köpa mig”

Beskedet om de inställda showerna kom bara 24 timmar före premiären i januari.

Då menade Adele att det berodde på att halva personalstyrkan drabbats av covid-19, något som gjort att de inte kunnat färdigställa showen.

Adele.

Men bara dagar efter rapporterade flera medier att det egentligen rörde sig om ett storbråk då sångerskan var missnöjd med scendekorationerna.

– Showen var inte bra nog. Kanske har min tystnad varit talande, jag vet inte. Men det var fruktansvärt, säger hon nu om beslutet till BBC Radio.

– Jag tror inte att någon annan artist skulle ha gjort det jag gjorde och det är därför som det blev en så himla stor grej, säger hon.

Världsstjärnan erkänner också att pengarna inte spelade någon roll.

– Du kan inte köpa mig, du kan inte köpa mig för något. Jag kommer inte att göra en show bara för att jag måste eller för att personer kommer att bli besvikna eller för att vi kommer att förlora massor av pengar, säger Adele.

Då får showen premiär

De inställda Las Vegas-konserterna kommer fortfarande att bli av.

– Jag jobbar på det, självklart jobbar jag på det. Jag kommer bara inte att uppdatera er om det så länge jag inte har något nytt att säga, för det kommer bara leda till ännu mer besvikelse.

Men planen är att showen blir av i år.

– Det händer 100 procent i år. Det måste hända i år eftersom jag har planer för nästa år. Tänk om jag skulle behöva avbryta för att jag ska ha barn, sa hon i Graham Norton Show, i februari.

ANNONS

Muminmuggen ABC finns nu äntligen i lager! Du beställer den hos Cervera.

Extern länk från Cervera

Köp här!

Publisert:

LÄS VIDARE

”Gift vid första ögonkastet” 2022 – så gick det sen

ÄMNEN I ARTIKELN

Adele