Pluras hårda ord om Benjamin Ingrosso

Artistkollegorna ”störde sig” på popstjärnan under ”Så mycket bättre”

”En självupptagen jävel”.

Det intrycket fick Plura Jonsson, 70, av artistkollegan Benjamin Ingrosso, 24, under inspelningen av ”Så mycket bättre”.

– Jag vet att folk störde sig, säger Plura i ”Fördomspodden”.

När den elfte säsongen av TV4-programmet ”Så mycket bättre” spelades in på Gotland sommaren 2020 fanns både Eldkvarn-ikonen Plura Jonsson och stjärnskottet Benjamin Ingrosso på plats, tillsammans med artister som Tommy Körberg, Lisa Nilsson och Ana Diaz.

Men det fanns en person som tog mer plats än andra, enligt Plura.

I ”Fördomspodden” får han bemöta fördomen att han ställde sig in på att ogilla Benjamin Ingrosso från början, men att den inställningen ändrades allt eftersom. Då svarar Plura:

– Nej, jag hade inga förutfattade meningar om Benjamin. Däremot så pratar han jävligt.. en självupptagen jävel. Men det är väl hans problem, snarare än mitt. Men jag vet att folk störde sig på det.

Plura Jonsson.
Plura Jonsson.

Pratade för mycket

Han säger att det fanns ”andra som var med i programmet som ville komma till tals”, och när Emil Persson frågar om Ingrosso pratade för mycket svarar Plura kort och gott:

– Ja.

Som Plura minns det tog han till och med upp problemet med Ingrosso under inspelningen.

– Det sa jag nog till honom, att han skulle tagga ner lite, säger han.

Samtidigt har han också en del goda ord att säga om sin yngre kollega.

– Han är ju supertrevlig, supermusikalisk, duktig. Gillar ju pasta också, säger Plura.

Plura Jonsson och Benjamin Ingrosso tillsammans med Ana Diaz, Markus Krunegård, Lisa Nilsson och Silvana Imam under ”Så mycket bättre”.
Plura Jonsson och Benjamin Ingrosso tillsammans med Ana Diaz, Markus Krunegård, Lisa Nilsson och Silvana Imam under ”Så mycket bättre”.
Rockbjörnen
Publisert:

LÄS VIDARE