Sebastian träffade båda tjejerna samtidigt: ”Jag är jätteledsen”

1 av 4
NÖJE

Årets ”Bachelor” urtartade i dubbelspel efter inspelningen

Det slutade med lyckliga kyssar i ”Bachelor”.

Men väl hemma i Sverige fortsatte Sebastian Ljungberg att träffa både Jennie och Annica, samtidigt – utan att de visste om dubbelspelet.

– Jag har varit otroligt arg och besviken på Sebastian, säger Jennie Seling.

Han valde Jennie Seling, 29, men efter ”Bachelor” på Aruba fortsatte Sebastian Ljungberg, 37, att träffa både henne och den andra finalisten Annica Olsson, 32, i hemlighet.

Dubbelspelet avslöjades först efter flera veckor och presenteras i kvällens ”Bachelor - När leken blev allvar” i Sjuan.

– Han fick det att låta som att han skulle avsluta med Jennie, att jag skulle vänta, ge honom tid, att de knappt hördes och sedan att han lämnat henne, säger Annica och fortsätter:

– Han skickade samma sms till oss båda, åkte från Jennie till mig. Vi pratade i telefon, sa godnatt och sms:ade dagligen. När det var flystrejk körde jag honom hem, säger Annica till Nöjesbladet.

Jennie ska inte ha fått reda på något förrän efter en månad.

– Vi firade midsommar, jag träffade hans vänner och vi sågs ytterligare någon gång och hördes ju. Sedan kom allt fram i början av juli, det hann gå fem veckor innan allt uppdagade sig tror jag, säger hon.

”Jag skulle ha brutit med båda”

Men enligt Sebastian var dejtandet över snabbare än så

– Jag träffade Jennie tre gånger efter att vi kom hem. Vi hade det bra då men det blev aldrig mer än så, det kom aldrig längre. Jag sa till henne att det inte fungerade, att jag behövde ett break. Då var det helt slut med både Jennie och Annica, här pratar vi om två-tre veckors tid efter att vi kom hem.

Men du och Jennie firade midsommar med dina vänner?

– Ja, det stämmer. Vi var inte tillsammans, men vi träffades för att se vad det kunde leda till. Jag tyckte om både Annica och Jennie och ville se vad de kunde leda till.

Det blev som att Arubasituationen följde med hem?

– Ja det kan man säga. Jag började tycka om två människor väldigt mycket. Det är mitt misstag, jag skulle ha brutit med båda och sagt som det var med en gång, nu lät jag det gå 1,5–2 veckor för långt. Det är jag jätteledsen för. Jag skulle ha varit ärlig mot båda, det var upp till mig att vara man nog att avsluta.

”Har inte varit med fler”

I programmet påstår flera av kvinnorna att Sebastian uppvaktat dem, något som Jennie fick veta först då, i tv-studion.

– Jag har varit otroligt arg och besviken på Sebastian. De andra har ju trott att vi inte ses längre. Det är så han sagt, säger hon.

Men påståendet tillbakavisas av Sebastian.

– Det är helt fel, de vill göra bra tv. Jag har inte sökt upp någon av dem, sex-sju stycken av dem har kontaktat mig på Snapchat. That’s it. Jag och Emma som träffats en gång, vi åt lunch och sågs hemma hos henne i Eksjö. De försöker nog få det att se ut som en relation men så är det verkligen inte, säger han.

Förde samman Jennie och Annica

Dramatiken har påverkat livet för både Jennie och Annica, ingen av dem har börjat dejta igen. Annica har låtit bli att se programmen.

– Jag har tyckt att det varit jobbigt att se på det. Jag har skakat som ett asplöv och sover inte på nätterna efteråt. Jag tycker det är fruktansvärt skönt när det här är över nu, säger hon.

Dramatiken har dock fört dem samman.

– Vi har hörts väldigt mycket och diskuterat det som hänt i programmet och få lätta våra känslor kring alltihop. Vi har gått igenom väldigt mycket tillsammans, säger Jennie.

– Vi finns alltid där för varandra om det är något. Jag är stolt över oss. Det ska bli skönt att det här kommer ut, så att jag får gå vidare, säger Annica.

Båda ser fram emot att serien ska sluta så att det vanliga livet kan ta vid igen.

– Jag tror ju ändå på kärleken trots det som hänt. Jag är övertygad om att den rätta killen finns där ute nånstans, säger Jennie.

ARTIKELN HANDLAR OM