Barnstriden mellan Pitt och Jolie trappas upp

Jolies hårda krav på Pitt: Minst fyra drogtester i månaden

NÖJE

HOLLYWOOD

Striden mellan Brad Pitt och Angelina Jolie visar inga tecken på att avta. Tvärtom. För att Pitt, 52, ska få träffa sina barn kräver Jolie, 41, att han genomgår fyra drogtester i månaden.

Uppgifterna finns i de dokument som Angelina Jolie och hennes advokat Laura Wasser lämnade till rätten bara dagar innan Pitt begärde att hela målet skulle sekretessbeläggas. Det uppges nu att de var medvetna om att drogkravet skulle offentliggöras och att det skedde avsiktligt.

Av dokumenten framgår också att en barnpsykolog skulle bestämma besöksschemat, och att Brad Pitt och Angelina Jolie skulle genomgå gruppsessioner tillsammans med barnen.

Pitts advokat rasande

”Wasser lämnade in dokumenten efter att Jolie informerats om att Pitts tid med barnen skulle utökas”, skriver Pitts advokat, Lance S Spiegel. Pitts sekretessbegäran kommer inte att avgöras förrän långt fram i januari. Tills dess riskerar parternas strid att fortsätta föras i offentlighetens ljus. Det är något som får Pitts advokat att gå i taket.

”De minderåriga barnen borde skyddas från den skam och stigma som blir följden av allmänhetens tillgång till information gällande deras föräldrars känslomässiga status och relation”, skriver han.

Tills vidare har Julie vårdnaden om tvillingarna Vivienne och Knox, 8, Shiloh, 10, Zahara, 11, Pax, 13, och Maddox, 15.

Missa inte Magnus Sundholms Hollywoodblogg

ARTIKELN HANDLAR OM