Bonde söker fru 2017

Linda Lindorffs glädjebesked inför ”Bonde söker fru”

Av: 

Jakob Meijer

NÖJE

Linda Lindorff är tillbaka för en tolfte omgång av ”Bonde söker fru”.

Och redan innan onsdagens premiär lovar hon ytterligare en säsong.

– Det finns fortfarande så många härliga singelbönder som behöver hitta kärlek, säger hon.

Tolv år har gått sedan urpremiären av ”Bonde söker fru”. Och varken tittarna eller programledaren Linda Lindorff har hunnit ledsnat på kärlekstörstande bönder i svensk sommarmiljö.

– Jag tror att så länge vi har en så här trogen tittarskara, och sådana fantastiska tittarsiffror så kommer vi fortsätta ett bra tag till, säger Linda Lindorff.

Hon tror även att årets säsong ”kommer gå till historien”.

Men det säger ju alla programledare inför en ny säsong?

– Ja, och jag tror jag gör det också. Men i år kan jag säga att det är en så stor variation och så mycket överraskningar. Jag tror många kommer tappa hakan, det har jag gjort.

”En gnutta porr”

Linda Lindorff har haft flera sömnlösa nätter i sommar där hon grubblat på oförutsedda saker som hänt under inspelningen.

– Det är mycket som börjar så dåligt, men som någonstans slutar där man kännar att det ändå blir bra, säger hon och fortsätter.

– Det är en stor portion verkligt liv den här säsongen med allt vad det innebär. Det är tungt och sorgligt ibland, tårar och jobbigt. Det är också ganska härligt, sensuellt, romantiskt – och en gnutta porr och allt annat vad man behöver.

Förra årets säsong bjöd på en hel del drama, bland annat när två av bönderna valde att spendera natten ihop dagen innan speeddejtingen på Sundbyholms slott.

Kan vi förvänta oss en till liknande säsong?

– Vad som händer är egentligen helt upp till bönderna. Vi skapar ingenting och vi fabricerar ingenting, utan vi följer med när saker och ting händer.

Gett upp tanken på ett pris

”Bonde söker fru” drar miljonpublik varje vecka. Trots att den varit nominerad till tv-priset Kristallen i kategorin årets dokusåpa de senaste åren har programmet aldrig vunnit, detta till Linda Lindorffs stora besvikelse. Vad det verkar har hon också gett upp tanken på att ta hem ett pris.

– Jag har börjat förstå vad man gör med Kristallen. Det är att man vill uppmuntra till kreativitet och nyskapande, det gör man genom att premiera lite mindre och nyare program. En långkörare som bonde är ganska fantasilöst om man tänker att man ska premiera det, säger hon.

– Jag kommer alltid vilja ha en Kristall men jag känner att vi faktiskt inte behöver det. Jag är lika glad ändå, vi har vunnit det högsta priset varje år när vi får kärlek och bebisar och allting.

Inför Kristallengalan 2017 lovade hon att hon skulle tatuera in ”Bonde söker fru” på kroppen om programmet vann. Och hon står fast vid löftet.

– ”Bonde söker fru” är ju en del av mig. Jag har har hunnit förlova mig, gifta mig och föda tre barn under den här tiden. Det blir en naturlig del av kroppen, säger hon om tatueringen.

Var skulle du ha den?

– Någonstans här, skrattar hon och pekar på låret.

”Bonde söker fru” har premiär i kväll på TV4 klockan 20:00. Programmet sänds även på TV4 play.

ANNONS

Inredning från Ellos - upp till 40% rabatt på varor från Ellos Home och många fler

Extern länk från Ellos

Köp här

Publisert:

LÄS VIDARE

Lindorff: ”Brutalaste dumpningen i mitt liv”

ÄMNEN I ARTIKELN

Bonde söker fru 2017

Bonde söker fru

Linda Lindorff

Kristallen (tv-pris)