Han sitter hemma, spelar dataspel och blir fet - jag vill dra till Tyskland

Olle Kvarnsmyr ÄR Nöjesbladets Dr Kärlek - svarar på läsarnas frågor om allt som rör relationer

Doktor Kärlek - medicus amour
NÖJE

Min kille tycker inte jag skulle åka. Han blev nästan förbannad för att jag ens frågade. Det hela har fått mig att tveka på relationen. Vad tycker du?

Jag är en kvinna på 31 år som har varit ihop med en man sedan vi båda var 17 år och gick i gymnasiet. Vi bor i norra Sverige. Vi har de bra även om vi ofta bråkar om pengar då han har ett säsongsbetonat jobb och bara jobbar halva året. När han inte jobbar sitter han mest hemma, röker, blir fet och spelar tv-spel. Jag blir galen när jag kommer hem och det luktar rök och att det inte är städat. Nu har jag fått ett erbjudande via mitt jobb att åka till Tyskland och jobba i tre och en halv månad. Jag har även fått erbjudande om att fortsätta mitt arbete där om jag skulle vilja. Min kille tycker inte jag skulle åka. Han blev nästan förbannad för att jag ens frågade. Det hela har fått mig att tveka på relationen. Vad tycker du?

Packa väskorna

Din kille må vara puddingen i gymnasiet men är det ej längre. En bra man sitter inte hemma och gnäller, kedjeröker och spelar tv-spel. Ditt liv ska vara roligt, fyllas av äventyr och innehålla stora doser med kärlek. Jag tycker inte ditt liv innehåller det just nu. Men du har det inom räckhåll. Du bör därför genast packa väskorna. Säga ett barskt Auf Wiedersehen, lämna honom och bege dig till Tyskland.

Missa inga visdomar - följ Dr Kärlek på Facebook för senaste råden

Önskar du själv assistans av Dr Kärlek - mejla [email protected]

ARTIKELN HANDLAR OM

Dr Kärlek

Relationer

Kärlek

Tv-spel